קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שחמט עם סלסה אננס מושחר ורוטב קרמל

עוגת שחמט עם סלסה אננס מושחר ורוטב קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוגת שחמט עם אננס מושחר Salsan ורוטב קרמל. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יש קינוח זה 727 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מי קרח, שמנת כבדה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגת שחמט עם אננס מושחר סלסאן ורוטב קרמל, עוף מושחר עם סלסה אננס, ו סלמון מושחר עם אננס Salsan ואורז קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חמאה וקיצור ומתמזגים עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
טפטוף 4 כפות מי קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
לסחוט קומץ קטן: אם הבצק אינו מחזיק מעמד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד משולב. (לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
להפוך את הבצק על משטח עבודה וליצור כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ. צרוב אננס ב 2 קבוצות, מפנה פעם אחת, עד מושחר היטב, על 6 דקות לכל אצווה, הוספת שמן כף הנותרים בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להעביר מגבות נייר לניקוז ולקרר בקצרה, ולאחר מכן לחתוך אננס לחתיכות 1/4 אינץ', השלכת הליבה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
להקציף יחד גרידת ליים, מיץ ליים, רום, וסוכר חום בקערה בינונית. מערבבים באננס וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מביאים סוכר ומים לרתיחה במחבת כבדה 10 אינץ', ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מהצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים, בלי לערבב, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד ענבר כהה, 7 עד 8 דקות. מגניב 2 דקות, ואז להקציף חמאה, שמנת, ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מעבירים לקערה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות לסיבוב 11 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה), ולאחר מכן להתאים למחבת טארט. לקצץ את הבצק עודף סומק עם שפה, ולאחר מכן לחץ על הצד כדי להפוך את הבצק לבוא מעט מעל השפה. קל זין התחתון בכל רחבי עם מזלג, ואז להירגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
קו טארט פגז עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים על תבנית אפייה עד שהצד מוגדר והקצה הוא זהב חיוור, כ -15 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ולהמשיך לאפות עד הזהב החיוור בכל רחבי, על 25 דקות יותר, רופף מכסה קצוות עם רדיד אם הם מקבלים כהים מדי. פגז מגניב במחבת טארט 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא יחד ביצים, חלמונים, וסוכר בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא במרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
העברת מילוי לטארט פגז ואופים עד קרום קל טפסים על גבי מילוי מוגדר 3 אינץ ' מקצה אבל המרכז הוא עדיין מתנדנד, 45 עד 50 דקות (מילוי יהיה נפוח מעט ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר, עם רוטב אננס וטפטוף ברוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
Dientes De AjoDientes De Ajo
1
* הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר.* סלסה אננס ורוטב קרמל יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר בנפרד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* עוגת שחמט יכולה להיות אפויה 8 שעות קדימה ונשמרת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
Dientes De AjoDientes De Ajo

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרwell-shaked buttermilkwell-shaked buttermilk33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)12 כפיות אבקת שוםרום כההרום כהה2largesחלמוניםחלמונים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה בטמפרטורת החדרשמנת כבדה בטמפרטורת החדר43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מי קרחמי קרח12חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי12 כפיות אבקת שוםגרידת ליים מגוררתגרידת ליים מגוררת1חתיכות טופי הית' ברמוסקט מגורדמוסקט מגורד1אננס (רצוי שכותרתו אננס (רצוי שכותרתו "מתוק נוסף"), קלופים פרוסים לרוחב לתוך 1/2-inch-סיבובים עבים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'יוגורט בסגנון יווני רגיל בטמפרטורת החדריוגורט בסגנון יווני רגיל בטמפרטורת החדר1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בוטנים או שמן צמחי, מחולקבוטנים או שמן צמחי, מחולק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קיצור ירקות קר (ללא שומן טרנס)קיצור ירקות קר (ללא שומן טרנס)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #44largesביצים גדולות שלמותביצים גדולות שלמות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.