תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוגת שחמט עם אננס מושחר Salsan ורוטב קרמל. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יש קינוח זה 727 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מי קרח, שמנת כבדה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגת שחמט עם אננס מושחר סלסאן ורוטב קרמל, עוף מושחר עם סלסה אננס, ו סלמון מושחר עם אננס Salsan ואורז קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון).
מוסיפים חמאה וקיצור ומתמזגים עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
טפטוף 4 כפות מי קרח באופן שווה על תערובת ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
4
לסחוט קומץ קטן: אם הבצק אינו מחזיק מעמד, להוסיף עוד מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד משולב. (לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
להפוך את הבצק על משטח עבודה וליצור כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ. צרוב אננס ב 2 קבוצות, מפנה פעם אחת, עד מושחר היטב, על 6 דקות לכל אצווה, הוספת שמן כף הנותרים בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להעביר מגבות נייר לניקוז ולקרר בקצרה, ולאחר מכן לחתוך אננס לחתיכות 1/4 אינץ', השלכת הליבה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
להקציף יחד גרידת ליים, מיץ ליים, רום, וסוכר חום בקערה בינונית. מערבבים באננס וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מביאים סוכר ומים לרתיחה במחבת כבדה 10 אינץ', ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מהצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים, בלי לערבב, מסתחרר מחבת מדי פעם, עד ענבר כהה, 7 עד 8 דקות. מגניב 2 דקות, ואז להקציף חמאה, שמנת, ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות לסיבוב 11 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה), ולאחר מכן להתאים למחבת טארט. לקצץ את הבצק עודף סומק עם שפה, ולאחר מכן לחץ על הצד כדי להפוך את הבצק לבוא מעט מעל השפה. קל זין התחתון בכל רחבי עם מזלג, ואז להירגע 30 דקות.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
קו טארט פגז עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
אופים על תבנית אפייה עד שהצד מוגדר והקצה הוא זהב חיוור, כ -15 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ולהמשיך לאפות עד הזהב החיוור בכל רחבי, על 25 דקות יותר, רופף מכסה קצוות עם רדיד אם הם מקבלים כהים מדי. פגז מגניב במחבת טארט 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא יחד ביצים, חלמונים, וסוכר בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא במרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
העברת מילוי לטארט פגז ואופים עד קרום קל טפסים על גבי מילוי מוגדר 3 אינץ ' מקצה אבל המרכז הוא עדיין מתנדנד, 45 עד 50 דקות (מילוי יהיה נפוח מעט ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר, עם רוטב אננס וטפטוף ברוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
Dientes De Ajo
1
* הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר.* סלסה אננס ורוטב קרמל יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר בנפרד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* עוגת שחמט יכולה להיות אפויה 8 שעות קדימה ונשמרת בטמפרטורת החדר.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.