עוגת שחמט קולוניאלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שחמט קולוניאלית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. לכי לחנות וקחי ביצה, קרום פאי לא עטוף, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: אנגוס בארן עוגת שוקולד שחמט, טוסט צרפתי ממולא קולוניאלי מבית פנקייק קולוניאלי, ו לחם שיבולת שועל קולוניאלי.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר, לשלב סוכר לבן, סוכר חום, קמח ומלח.
יוצקים חלב ומוסיפים מרגרינה.
חום, ערבוב כל הזמן, עד סוכר מתמוסס ומרגרינה נמס.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
בקערה גדולה, להקציף חלמון ביצה, ביצה ווניל עד חלקה.
להקציף בתערובת סוכר מקורר.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 250 מעלות F (120 מעלות C) ואופים במשך 25 דקות נוספות, או עד העליון הוא נפוח הקצוות הם חום זהוב. אפשר להתקרר לפני חיתוך.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.