קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שחמט קולוניאלית

עוגת שחמט קולוניאלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שחמט קולוניאלית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. לכי לחנות וקחי ביצה, קרום פאי לא עטוף, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: אנגוס בארן עוגת שוקולד שחמט, טוסט צרפתי ממולא קולוניאלי מבית פנקייק קולוניאלי, ו לחם שיבולת שועל קולוניאלי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר, לשלב סוכר לבן, סוכר חום, קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים חלב ומוסיפים מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
חלבחלב
4
חום, ערבוב כל הזמן, עד סוכר מתמוסס ומרגרינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
סוכרסוכר
5
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
6
בקערה גדולה, להקציף חלמון ביצה, ביצה ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
להקציף בתערובת סוכר מקורר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
יוצקים לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
9
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 250 מעלות F (120 מעלות C) ואופים במשך 25 דקות נוספות, או עד העליון הוא נפוח הקצוות הם חום זהוב. אפשר להתקרר לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.