עוגת שיפון לימון
פאי לימון שיפון יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 398 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קמח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, עוגת שיפון לימון עם זיגוג לימון, ו עוגת שיפון לימון (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 9 אינץ ' אלומיניום פאי פאן
הפוך את הקרום: במעבד מזון לשלב את הקמח, סוכר, ומלח.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד חתיכות בגודל אפונה להופיע.
בקערה קטנה, מערבבים את המים והחומץ יחד.
מוסיפים את תערובת החומץ ואת הדופק בקצרזה עדיין ייראה מתפורר.
להעביר את הפירורים למשטח עבודה וצורה לדיסק עגול ושטוח. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות לפני השימוש. (או, להכניס למקרר עד 48 שעות או להקפיא עד 1 חודש לפני השימוש. אם קפוא, לתת להפשיר במקרר לילה לפני מתגלגל החוצה.)
כאשר מגיע הזמן לגלגל את הבצק, לתת את הבצק להתחמם במשך כמה דקות בטמפרטורת החדר כדי להפוך אותו יותר מעשי. אבק משטח עבודה עם רק כמה כפות קמח ולשמור קצת קמח נוסף בהישג יד.
מפזרים מעט קמח על גבי הבצק ומתחילים להתגלגל החוצה מהמרכז עם משיכות מהירות וקלות. אל תדאגו אם הקצוות לפצל קצת; להתרכז ביצירת מעגל טוב מהמרכז. להרים ולסובב את הבצק 1/4 לפנות כל דקה או כך כדי לעזור להבטיח אפילו מתגלגל. הבצק צריך להרגיש חלק ורך; יש אומרים שזה צריך להרגיש כמו החלק הפנימי של האמה שלך. אם הוא מקבל דביק, מפזרים על קצת יותר קמח, אבל לא עושה את זה יותר מ 2 או 3 פעמים; הבצק יספוג יותר מדי קמח. במקום זאת, לשים אותו בחזרה במקרר במשך 15 דקות כדי לחזק את החמאה. שמור מתגלגל עד המעגל הוא לפחות 2 אינץ 'גדול יותר המחבת שלך (למשל, 11 אינץ 'רחב עבור מחבת פאי 9 אינץ'), או 3 אינץ ' גדול יותר עבור פשטידות צלחת עמוקה.
תציב את מחבת הפאי שלך בקרבת מקום. אנחנו תמיד משתמשים במחבתות אלומיניום כבדות, כי נראה שמחבתות זכוכית אופות את הקרום מהר מדי. עם זאת, אנו יודעים כי היתרון של זכוכית הוא שאתה יכול בקלות לבדוק את הצבע של הקרום. כדי להעביר את הקרום למחבת, אני מוצא את זה הכי קל לגלגל קרום סיים על המערוך, ואז בעדינות לפרוס אותו במחבת. או, אתה יכול לקפל אותו בעדינות ברבעים, להרים אותו, למקם את נקודת המרכז על מרכז המחבת, ולפתוח אותו למחבת. ודא כי הבצק מותר להתיישב לחלוטין לתוך המחבת.
לא למתוח ולחץ על הבצק לתוך הפינות; בצק מתוח סביר להתכווץ בחזרה כאשר אתה אופה אותו. במקום זאת, להרים את הקצוות של הקרום כדי לתת לו להתיישב לתוך הפינות. אם הבצק קצת נקרע, אל תדאגי, נתפור אותו בעוד דקה. באמצעות מספריים או סכין חדה, לקצץ את הבצק בתוך 3/4 אינץ ' של השפה. השתמש בכל שאריות נוספות כדי לתקן את הקרום, לחיצה עם האצבעות שלך (להרטיב אותם במידת הצורך) או להפריש. כדי לקשט את השפה, לקפל מתחת לבצק עודף ואז פשוט לחץ על זה מסביב עם החלק האחורי של מזלג. לקבלת מראה קצת יותר מתקדם, לחץ על האגודל והאצבע של 1 יד יחד. השתמש בהם כדי לדחוף בעדינות את השפה הבצק העבה החוצה, תוך דחיפה פנימה עם האצבע של היד השנייה, כך שהם מצטלבים ב "V" עם הבצק שביניהם. חזור על כל רחבי השפה כדי להפוך את קצה גלי. צ ' יל 1 שעה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. קו הקליפה עם גיליון של נייר ולמלא עם אורז גולמי או שעועית מיובשת.
אופים במשך 20 עד 25 דקות.
הסר את רדיד ואורז ולהמשיך לאפות עד חום זהוב.
תן לקליפת העוגה להתקרר על מדף בזמן שאתה עושה את המילוי.
הפוך את המילוי: בקערת ערבוב עם מצורף שוט, לטאטא יחד את החלמונים 1/3 כוס סוכר עד רכות, ולאחר מכן להוסיף את מיץ לימון גרידה.
מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים, ומבשלים, לטאטא, עד מעובה, על 7 עד 8 דקות.
בינתיים, מפזרים את הג ' לטין על מים קרים ולתת להתמוסס.
הסר את תערובת החלמון מהחום ולהקציף בג ' לטין עד מומס.
מניחים את התערובת על אמבט קרח ומערבבים עם מרית גומי כדי לקרר אותו. ברגע שטמפרטורת החדר תסיר אותו מאמבטיית הקרח ותן לו לשבת בזמן שאתה מקציף את הקצפת.
מניחים את חלבוני הביצה בקערה יבשה ונקייה ומצליף במהירות בינונית עד קצף; ואז להופיע גבוה ולהמשיך להצליף עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/3 כוס סוכר שוט עד מבריק וסוכר מומס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך תערובת לימון; ואז לקפל את הלבנים הנותרים 3 קבוצות.
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה מקורר להחליק את החלק העליון.
צנן את העוגה לפחות 2 שעות לפני ההגשה.