עוגת שיפון דובדבנים יכולה להיות בדיוק המתכון ללא חלב שחיפשתם. מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 287 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-5 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. אם יש לך קרם טרטר, סירופ תירס, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת קפה סחרור דובדבנים, עוגת קפה סחרור דובדבנים ועוגת וניל דובדבנים עם ציפוי סחרור אדום, לבן וכחול.
הוראות
1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בינתיים מערבבים בקערה נוספת את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות קשות דובדבן מרוסקות, לא חובה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף את החלמונים, המים, השמן והתמצית; להוסיף לחומרים היבשים. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
קפה מבושל חזק וחם
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים קרם טרטר לחלבונים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4
מוציאים שליש מהבלילה לקערה קטנה; גוון ורוד עם צבע מאכל אדום. לסירוגין כף בלילה רגילה ורודה לתוך 10 אינץ' לא משומנת. מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי לסחרור.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
אופים על רשת התנור הנמוכה ביותר ב-325 מעלות למשך 60-70 דקות או עד שהעוגה קופצת בחזרה כאשר נוגעים בה קלות. הפוך מיד מחבת; מצננים לחלוטין, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להקפאה, בסיר קטן כבד, מערבבים את הסוכר, החלבונים, סירופ התירס, המים ושמנת הטרטר על אש נמוכה. במיקסר ידני מקציפים במהירות נמוכה במשך דקה. ממשיכים להקציף על אש נמוכה עד שהציפוי מגיע ל-160 מעלות, בערך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
יוצקים לקערה של מערבל סטנד כבד; להוסיף תמציות. מקציפים על גבוה עד שהציפוי יוצר פסגות נוקשות, כ-7 דקות.
עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-279 דולר לבקבוק.
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, זיווג בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.