קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שיפון סחרור דובדבנים

עוגת שיפון סחרור דובדבנים
עוגת שיפון דובדבנים יכולה להיות בדיוק המתכון ללא חלב שחיפשתם. מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 287 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-5 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. אם יש לך קרם טרטר, סירופ תירס, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת קפה סחרור דובדבנים, עוגת קפה סחרור דובדבנים ועוגת וניל דובדבנים עם ציפוי סחרור אדום, לבן וכחול.

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בינתיים מערבבים בקערה נוספת את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות קשות דובדבן מרוסקות, לא חובהסוכריות קשות דובדבן מרוסקות, לא חובה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף את החלמונים, המים, השמן והתמצית; להוסיף לחומרים היבשים. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים קרם טרטר לחלבונים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4
מוציאים שליש מהבלילה לקערה קטנה; גוון ורוד עם צבע מאכל אדום. לסירוגין כף בלילה רגילה ורודה לתוך 10 אינץ' לא משומנת. מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי לסחרור.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
אופים על רשת התנור הנמוכה ביותר ב-325 מעלות למשך 60-70 דקות או עד שהעוגה קופצת בחזרה כאשר נוגעים בה קלות. הפוך מיד מחבת; מצננים לחלוטין, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להקפאה, בסיר קטן כבד, מערבבים את הסוכר, החלבונים, סירופ התירס, המים ושמנת הטרטר על אש נמוכה. במיקסר ידני מקציפים במהירות נמוכה במשך דקה. ממשיכים להקציף על אש נמוכה עד שהציפוי מגיע ל-160 מעלות, בערך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
יוצקים לקערה של מערבל סטנד כבד; להוסיף תמציות. מקציפים על גבוה עד שהציפוי יוצר פסגות נוקשות, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
הפעילו סכין מסביב לצינור הצד והמרכזי של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה. פרוסט החלק העליון והצדדים של העוגה.
11
הוסף טיפות של צבע מאכל לציפוי בבסיס העוגה; בעזרת מרית, מערבבים את הצבע לכיוון החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
מפזרים סוכריות אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-279 דולר לבקבוק.
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, זיווג בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.