עוגת שיש בניחוח רום
עוגת שיש בניחוח רום יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שיש בניחוח רום, עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש, ו עוגת שיש (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 163° (160°C).
בקערה של מערבל חשמלי, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. מערבבים היטב ביד לערבב.
תוסיף את החמאה. מקציפים את התערובת על מהירות נמוכה עם המשוט עד לתערובת היא משחה חלקה, כבדה, 1 עד 2 דקות.
להקציף את הביצים ורום יחד. במהירות בינונית, היכו 1/3 מתערובת הביצים לתוך תערובת הקמח והחמאה. פעימה במשך 1 דקה.
עצור לגרד את הקערה ואת מקצף.
מוסיפים חצי מתערובת הביצים ומכים במשך 2 דקות. חזור עם החצי השני.
הסר את הקערה מן המערבל באמצעות מרית גומי גדולה לתת את הבלילה תערובת סופית.
עבור הבלילה שוקולד, לשלב את הרום, חלב, וסודה לאפייה בקערת ערבוב בינונית,
להקציף היטב כדי לפזר את סודה לשתיה. לגרד את השוקולד ולקציף אותו היטב.
הוסף את 2 כוסות הבלילה הבסיס לתערובת השוקולד להקציף היטב לשלב.
לגרד חצי הבלילה הבסיס הנותרים לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון. מכסים עם הבלילה שוקולד, מה שהופך אותו אפילו שכבה ככל האפשר. לבסוף העליון עם הבלילה הבסיס הנותרים להחליק את החלק העליון. השתמש סכין שולחן רחב להב או מרית מתכת דקה שיש הבלילה: הכנס את הסכין לתוך הבלילה בצינור המרכזי, עם הצד השטוח של הלהב פונה אליך. צייר את הלהב דרך הבלילה לתחתית המחבת ולמעלה ומחוץ לצד של המחבת הקרובה אליך, חוזר על התנועה כל סנטימטר או משהו כזה סביב המחבת, מה שהופך את ספירלה בבלילה, כמעט כאילו אתה מתקפל חלבונים ביצה לתוכו. עצור כשתחזור לנקודה שבה התחלת. אל תטרחו להחליק את החלק העליון של הבלילה-זה עלול להפריע marbling.
אופים את העוגה עד שהוא עלה היטב ומוצק, וקיסם שיניים או סכין דק קטן מוכנס באמצע הדרך בין הצד של המחבת ואת הצינור המרכזי עולה יבש, על 1 שעה.
לקרר את העוגה במחבת במשך 5 דקות, ואז להפוך מתלה מעליו. הפוך ולהרים את המחבת. לקרר את העוגה לחלוטין מעל המדף.
הגשה: זה לא צריך שום ליווי.אחסון: לעטוף את העוגה מקורר לעטוף פלסטיק ולשמור אותו בטמפרטורת החדר. להקפיא לאחסון ארוך יותר. להפשיר את העוגה ולהביא אותו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
טכניקות לחיסכון בזמן לחמים, עוגות, עוגות ועוגיות מאת ניק מלגירי. זכויות יוצרים © 2008 Dk Publishing; טקסט זכויות יוצרים © Nick Malgieri. Published by Dk Publishing.