קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיש בניחוח רום

עוגת שיש בניחוח רום
עוגת שיש בניחוח רום יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שיש בניחוח רום, עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש, ו עוגת שיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 163° (160°C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה של מערבל חשמלי, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. מערבבים היטב ביד לערבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
תוסיף את החמאה. מקציפים את התערובת על מהירות נמוכה עם המשוט עד לתערובת היא משחה חלקה, כבדה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
להקציף את הביצים ורום יחד. במהירות בינונית, היכו 1/3 מתערובת הביצים לתוך תערובת הקמח והחמאה. פעימה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
עצור לגרד את הקערה ואת מקצף.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים חצי מתערובת הביצים ומכים במשך 2 דקות. חזור עם החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
הסר את הקערה מן המערבל באמצעות מרית גומי גדולה לתת את הבלילה תערובת סופית.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
עבור הבלילה שוקולד, לשלב את הרום, חלב, וסודה לאפייה בקערת ערבוב בינונית,
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שוקולדשוקולד
חלבחלב
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
9
להקציף היטב כדי לפזר את סודה לשתיה. לגרד את השוקולד ולקציף אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
הוסף את 2 כוסות הבלילה הבסיס לתערובת השוקולד להקציף היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
לגרד חצי הבלילה הבסיס הנותרים לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון. מכסים עם הבלילה שוקולד, מה שהופך אותו אפילו שכבה ככל האפשר. לבסוף העליון עם הבלילה הבסיס הנותרים להחליק את החלק העליון. השתמש סכין שולחן רחב להב או מרית מתכת דקה שיש הבלילה: הכנס את הסכין לתוך הבלילה בצינור המרכזי, עם הצד השטוח של הלהב פונה אליך. צייר את הלהב דרך הבלילה לתחתית המחבת ולמעלה ומחוץ לצד של המחבת הקרובה אליך, חוזר על התנועה כל סנטימטר או משהו כזה סביב המחבת, מה שהופך את ספירלה בבלילה, כמעט כאילו אתה מתקפל חלבונים ביצה לתוכו. עצור כשתחזור לנקודה שבה התחלת. אל תטרחו להחליק את החלק העליון של הבלילה-זה עלול להפריע marbling.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
סכיןסכין
מחבתמחבת
12
אופים את העוגה עד שהוא עלה היטב ומוצק, וקיסם שיניים או סכין דק קטן מוכנס באמצע הדרך בין הצד של המחבת ואת הצינור המרכזי עולה יבש, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
13
לקרר את העוגה במחבת במשך 5 דקות, ואז להפוך מתלה מעליו. הפוך ולהרים את המחבת. לקרר את העוגה לחלוטין מעל המדף.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
הגשה: זה לא צריך שום ליווי.אחסון: לעטוף את העוגה מקורר לעטוף פלסטיק ולשמור אותו בטמפרטורת החדר. להקפיא לאחסון ארוך יותר. להפשיר את העוגה ולהביא אותו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
15
מן המודרני
16
טכניקות לחיסכון בזמן לחמים, עוגות, עוגות ועוגיות מאת ניק מלגירי. זכויות יוצרים © 2008 Dk Publishing; טקסט זכויות יוצרים © Nick Malgieri. Published by Dk Publishing.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות