עוגת שכבה הפוכה של אננס
עוגת שכבה הפוכה של אננס היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 563 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר מגורען, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 24%. מתכונים דומים: 3 שכבה הפוכה עוגת ארוחת בוקר פקאן תפוחים, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה.
הוראות
ממיסים 1/2 כוס חמאה; יוצקים באופן שווה לתבניות עוגה עגולות 2 (9 אינץ').
מפזרים סוכר חום באופן אחיד על חמאה. למעלה סוכר בכל מחבת באופן שווה עם אננס פקאן. הניחו מחבתות בצד.
מקציפים הנותרים 1/4 כוס חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד רכה. מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען, מכים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת קיצור לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת. מערבבים וניל. כפית הבלילה באופן שווה על תערובת אננס במחבתות מוכן.
אופים בחום של 350 למשך 40 דקות או עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב במחבתות על חוט מדפי 10 דקות; להפוך על חוט מדפי להתקרר לחלוטין.
מניחים שכבת עוגה 1, בצד האננס כלפי מעלה, על צלחת הגשה.
מורחים למעלה עם 1/2 כוס קצפת קצפת.
מניחים את השכבה שנותרה, בצד האננס כלפי מעלה, מעל.
מורחים את החלק העליון ואת דפנות העוגה עם ציפוי הקצפת שנותר.