עוגת שכבה צהובה קלאסית עם ציפוי קרמל-פקאן
עוגת שכבה צהובה קלאסית עם ציפוי קרמל-פקאן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, קמח, מרגרינה מקל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת שכבות שיבולת שועל עם ציפוי קרמל-פקאן, עוגת שכבות צהובה עם ציפוי וניל, ו עוגת שכבות צהובה עם ציפוי שוקולד-שמנת חמוצה.
הוראות
תחתית המעיל של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול (לא מעיל הצדדים של פאן); תחתית קו עם נייר שעווה. מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
מקציפים סוכר, חמאה ווניל במהירות בינונית של מיקסר עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
הוסף ביצים, 1 בכל פעם; הכה היטב לאחר כל תוספת. כף קלה 2 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים היטב עם אבקת אפייה ומלח; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות. מחבתות ברז חדה פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות.
הסר נייר שעווה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים עם ציפוי 1/2 כוס קרמל פקאן, העליון עם השכבה הנותרת.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.