טורקיה Spatchcock בגריל
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו שום ועשב Spatchcock עוף בגריל, עוף ברביקיו Spatchcock, ו עוף ים תיכוני Spatchcock (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום לצלייה עקיפה: אור צד אחד של גריל, עוזב צד שני unlit. סגור מכסה; חום גריל ל 177°.
בינתיים, לבשל רוטב חמוציות ומים בסיר על חום בינוני 5 דקות. או עד מעורבב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ברוטב ברביקיו ותבלינים פשטידת דלעת; לבשל 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
השתמש מזמרה מטבח או סכין חדה לחתוך בחזרה עצם מטורקיה; להיפטר עצם. תרנגול הודו פתוח בסגנון פרפר.
מקום, צד השד למטה, במרכז אח גריל מעל אזור unlit. גריל 2 שעות או עד טורקיה נעשית (165F), ניטור טמפרטורת גריל עקבית ולהפוך טורקיה לאחר 1 שעה צחצוח עם תערובת חמוציות 3/4 כוס במשך 15 דקות האחרונות.
בואו לעמוד 15 דקות. לפני חיתוך. בינתיים, להכין מלית מתערבב לפי ההוראות על החבילה.
מגישים הודו עם רוטב חמוציות ומילוי.