עוגת שכבות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, יוגורט יווני עם חלב מלא, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ, עוגת שכבה כתומה עם ציפוי קרם חמאה וגרגרים, ו עוגת שכבות בצבעי מים הפתעה עם ציפוי קרם חמאה וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף; להפריש. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את הסיבובים במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.
מניחים את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, קינמון,סודה לשתייה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.
מערבבים את הביצים, הסוכרים, השמן והוניל בקערה גדולה שנייה ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח עד רק בשילוב. מקפלים בקישואים עד מעורב באופן שווה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים זה לצד זה על המדף האמצעי, מסתובב מצד אחד לשני באמצע זמן הבישול, עד בודק עוגה או קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, על 40 עד 45 דקות.
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות נמוכה עד הסוכר משולב, על 30 שניות.להגדיל את המהירות בינונית גבוהה להכות עד התערובת היא אור בצבע, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית גבוהה ולהוסיף את וניל ומלח.
מוסיפים את יוגורט 1/3 כוס בכל פעם עד שכל זה כבר הוסיף, ולאחר מכן להמשיך לערבב עד הציפוי משולב באופן שווה וקל במרקם, על 3 דקות. (חשוב מאוד כי היוגורט הוא בטמפרטורת החדר, או הציפוי יהיה לתפוס וליצור גושים.) עבור המילוי, להעביר 1 1/4 כוסות של הציפוי לקערה בינונית ומערבבים 2/3 כוס של הפקאן; הגדר aside.To כפור את העוגה, מניחים שכבה על מחבת עוגה הפוכה. באופן שווה להפיץ את כל מילוי האגוז על החלק העליון של השכבה, ואז למקם את שכבת העוגה השנייה על גבי, לחתוך בצד למטה. (בדרך זו יש לך ממש חלקה, אפילו פני השטח כדי פרוסט.) באמצעות מרית אופסט או סכין ארוכה, דקה, להפיץ את הציפוי הנותרים באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. באמצעות הידיים, לחץ בעדינות על 1 1/3 כוסות פקאן הנותרים לתוך הציפוי סביב הצדדים של העוגה. (זה מועיל לעשות את זה על תבנית אפייה לתפוס כל אגוזי פקאן נופלים. בזהירות להחליק 2 מרית ארוכה, שטוחה מתחת לעוגה מכיוונים מנוגדים, להרים את העוגה מחבת העוגה, ולהעביר אותו צלחת הגשה. אם אתה לא מתכנן לאכול את העוגה בתוך 4 שעות, אוהל זה עם ניילון לעטוף ולקרר אותו עד 3 ימים. כדי לשרת, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות כדי לקחת את הצינה לפני חיתוך.