קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ

עוגת שכבות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, יוגורט יווני עם חלב מלא, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ, עוגת שכבה כתומה עם ציפוי קרם חמאה וגרגרים, ו עוגת שכבות בצבעי מים הפתעה עם ציפוי קרם חמאה וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף; להפריש. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את הסיבובים במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מניחים את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, קינמון,סודה לשתייה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את הביצים, הסוכרים, השמן והוניל בקערה גדולה שנייה ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח עד רק בשילוב. מקפלים בקישואים עד מעורב באופן שווה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים זה לצד זה על המדף האמצעי, מסתובב מצד אחד לשני באמצע זמן הבישול, עד בודק עוגה או קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, על 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות נמוכה עד הסוכר משולב, על 30 שניות.להגדיל את המהירות בינונית גבוהה להכות עד התערובת היא אור בצבע, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית גבוהה ולהוסיף את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את יוגורט 1/3 כוס בכל פעם עד שכל זה כבר הוסיף, ולאחר מכן להמשיך לערבב עד הציפוי משולב באופן שווה וקל במרקם, על 3 דקות. (חשוב מאוד כי היוגורט הוא בטמפרטורת החדר, או הציפוי יהיה לתפוס וליצור גושים.) עבור המילוי, להעביר 1 1/4 כוסות של הציפוי לקערה בינונית ומערבבים 2/3 כוס של הפקאן; הגדר aside.To כפור את העוגה, מניחים שכבה על מחבת עוגה הפוכה. באופן שווה להפיץ את כל מילוי האגוז על החלק העליון של השכבה, ואז למקם את שכבת העוגה השנייה על גבי, לחתוך בצד למטה. (בדרך זו יש לך ממש חלקה, אפילו פני השטח כדי פרוסט.) באמצעות מרית אופסט או סכין ארוכה, דקה, להפיץ את הציפוי הנותרים באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. באמצעות הידיים, לחץ בעדינות על 1 1/3 כוסות פקאן הנותרים לתוך הציפוי סביב הצדדים של העוגה. (זה מועיל לעשות את זה על תבנית אפייה לתפוס כל אגוזי פקאן נופלים. בזהירות להחליק 2 מרית ארוכה, שטוחה מתחת לעוגה מכיוונים מנוגדים, להרים את העוגה מחבת העוגה, ולהעביר אותו צלחת הגשה. אם אתה לא מתכנן לאכול את העוגה בתוך 4 שעות, אוהל זה עם ניילון לעטוף ולקרר אותו עד 3 ימים. כדי לשרת, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות כדי לקחת את הצינה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה מולבן, כגון Softasilk, ועוד לפי הצורךקמח עוגה מולבן, כגון Softasilk, ועוד לפי הצורך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט טחון טריאגוז מוסקט טחון טרי227פלפל האבנרוכוסות פקאן (על, קלוי וקצוץ דקכוסות פקאן (על, קלוי וקצוץ דק4141 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח משובחמלח משובח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט יווני חלב מלא רגיל, בטמפרטורת החדריוגורט יווני חלב מלא רגיל, בטמפרטורת החדר10קצת קישואים קצוציםחמאה ללא מלח, לציפוי המחבתותחמאה ללא מלח, לציפוי המחבתות1גבינת פרמזן מגוררת(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר14 אונקיות קישואים( כ -3 עד 4 קישואים בינוניים), הקצוות גזומים מגורדים על החורים הגדולים של פומפיה תיבת (על14 אונקיות קישואים( כ -3 עד 4 קישואים בינוניים), הקצוות גזומים מגורדים על החורים הגדולים של פומפיה תיבת (על