קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ

עוגת שכבות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, יוגורט יווני עם חלב מלא, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ, עוגת שכבה כתומה עם ציפוי קרם חמאה וגרגרים, ו עוגת שכבות בצבעי מים הפתעה עם ציפוי קרם חמאה וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף; להפריש. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את הסיבובים במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, קינמון,סודה לשתייה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מערבבים את הביצים, הסוכרים, השמן והוניל בקערה גדולה שנייה ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח עד רק בשילוב. מקפלים בקישואים עד מעורב באופן שווה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
אופים זה לצד זה על המדף האמצעי, מסתובב מצד אחד לשני באמצע זמן הבישול, עד בודק עוגה או קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, על 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות נמוכה עד הסוכר משולב, על 30 שניות.להגדיל את המהירות בינונית גבוהה להכות עד התערובת היא אור בצבע, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית גבוהה ולהוסיף את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את יוגורט 1/3 כוס בכל פעם עד שכל זה כבר הוסיף, ולאחר מכן להמשיך לערבב עד הציפוי משולב באופן שווה וקל במרקם, על 3 דקות. (חשוב מאוד כי היוגורט הוא בטמפרטורת החדר, או הציפוי יהיה לתפוס וליצור גושים.) עבור המילוי, להעביר 1 1/4 כוסות של הציפוי לקערה בינונית ומערבבים 2/3 כוס של הפקאן; הגדר aside.To כפור את העוגה, מניחים שכבה על מחבת עוגה הפוכה. באופן שווה להפיץ את כל מילוי האגוז על החלק העליון של השכבה, ואז למקם את שכבת העוגה השנייה על גבי, לחתוך בצד למטה. (בדרך זו יש לך ממש חלקה, אפילו פני השטח כדי פרוסט.) באמצעות מרית אופסט או סכין ארוכה, דקה, להפיץ את הציפוי הנותרים באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. באמצעות הידיים, לחץ בעדינות על 1 1/3 כוסות פקאן הנותרים לתוך הציפוי סביב הצדדים של העוגה. (זה מועיל לעשות את זה על תבנית אפייה לתפוס כל אגוזי פקאן נופלים. בזהירות להחליק 2 מרית ארוכה, שטוחה מתחת לעוגה מכיוונים מנוגדים, להרים את העוגה מחבת העוגה, ולהעביר אותו צלחת הגשה. אם אתה לא מתכנן לאכול את העוגה בתוך 4 שעות, אוהל זה עם ניילון לעטוף ולקרר אותו עד 3 ימים. כדי לשרת, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות כדי לקחת את הצינה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות