והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, יוגורט יווני עם חלב מלא, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגות קישואים עם ציפוי חמאה חמצמץ, עוגת שכבה כתומה עם ציפוי קרם חמאה וגרגרים, ו עוגת שכבות בצבעי מים הפתעה עם ציפוי קרם חמאה וניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף; להפריש. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את הסיבובים במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מניחים את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, קינמון,סודה לשתייה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את הביצים, הסוכרים, השמן והוניל בקערה גדולה שנייה ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח עד רק בשילוב. מקפלים בקישואים עד מעורב באופן שווה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים זה לצד זה על המדף האמצעי, מסתובב מצד אחד לשני באמצע זמן הבישול, עד בודק עוגה או קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, על 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות נמוכה עד הסוכר משולב, על 30 שניות.להגדיל את המהירות בינונית גבוהה להכות עד התערובת היא אור בצבע, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית גבוהה ולהוסיף את וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את יוגורט 1/3 כוס בכל פעם עד שכל זה כבר הוסיף, ולאחר מכן להמשיך לערבב עד הציפוי משולב באופן שווה וקל במרקם, על 3 דקות. (חשוב מאוד כי היוגורט הוא בטמפרטורת החדר, או הציפוי יהיה לתפוס וליצור גושים.) עבור המילוי, להעביר 1 1/4 כוסות של הציפוי לקערה בינונית ומערבבים 2/3 כוס של הפקאן; הגדר aside.To כפור את העוגה, מניחים שכבה על מחבת עוגה הפוכה. באופן שווה להפיץ את כל מילוי האגוז על החלק העליון של השכבה, ואז למקם את שכבת העוגה השנייה על גבי, לחתוך בצד למטה. (בדרך זו יש לך ממש חלקה, אפילו פני השטח כדי פרוסט.) באמצעות מרית אופסט או סכין ארוכה, דקה, להפיץ את הציפוי הנותרים באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. באמצעות הידיים, לחץ בעדינות על 1 1/3 כוסות פקאן הנותרים לתוך הציפוי סביב הצדדים של העוגה. (זה מועיל לעשות את זה על תבנית אפייה לתפוס כל אגוזי פקאן נופלים. בזהירות להחליק 2 מרית ארוכה, שטוחה מתחת לעוגה מכיוונים מנוגדים, להרים את העוגה מחבת העוגה, ולהעביר אותו צלחת הגשה. אם אתה לא מתכנן לאכול את העוגה בתוך 4 שעות, אוהל זה עם ניילון לעטוף ולקרר אותו עד 3 ימים. כדי לשרת, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות כדי לקחת את הצינה לפני חיתוך.