עוגת שכבות קרם קרמל
עוגת שכבות קרם קרמל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך כתר קרמל, גרידת לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-216 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שכבות בננה עם קרם קרמל ופקאנים, עוגת שכבות תפוח קרמל עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-325 ° F. קו ארבע גליונות אפייה בגודל 12 על 17 אינץ ' עם נייר קלף.
הפוך את העוגה: בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר של ממתקים וגרידת לימון עד שמנת.
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת עד חלקה.
בקערה גדולה אחרת, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד מעובה מעט קצף, על 2 דקות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר המגורען, ומכים עד שהלבנים מחזיקים בשיא רך. באמצעות מרית גומי, מערבבים שליש מהחלבונים ביצה מוכה לתערובת החלמון כדי להבהיר אותו. בעדינות לקפל את התערובת לתוך חלבוני הביצה הנותרים רק עד חלקה. מקפלים בקמח.
באמצעות מרית אופסט, מורחים רבע מהבלילה בכל תבנית אפייה מוכנה.
מעבירים לתנור ואופים עד העוגה הוא חום בהיר מאוד, על 8 דקות.
הסר מתלים להתקרר לחלוטין. באמצעות צלחת או מכסה סיר כמדריך, לחתוך כל עוגה לשני סיבובים 8 אינץ'.
הפוך את הקרמל קרם: בסיר בינוני, לחמם את הסוכר והמים על חום גבוה עד הסוכר מתמוסס, ואז לבשל, מתערבל את המחבת מעת לעת, עד הקרמל הוא חום כהה ומתחיל בועה ועשן, 4 עד 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום לאט ובזהירות להקציף 1 1/3 כוסות של הקרם.
יוצקים את הקרמל החם לתוך קערה חסינת חום ולתת מגניב, ואז לקרר בין לילה.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את 2 כוסות שמנת הנותרים עם קרמל קר עד הקרם מחזיק שיא בינוני.
בשורה התחתונה של מחבת קפיץ 9 אינץ ' עם סיבוב של נייר קלף; קו הצדדים עם רצועה ארוכה של קלף. הגדר אחד מעוגות במחבת מוכנה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ על 3/4 כוס של קרם קרמל על גבי. מניחים עוד סיבוב על גבי וממשיכים שכבות עם קרם הקרמל הנותר ו -5 מעגלי העוגה, מסיים בשכבת שמנת. מקררים את העוגה עד סט, 1 עד 1 1/2 שעות, או להקפיא במשך כ 30 דקות.
הפוך את כתר הקרמל: להגדיר את העוגה שנותרה עגול על גיליון נייר קלף. בסיר קטן, מחממים את הסוכר והמים על חום גבוה עד שהסוכר מתמוסס, ואז מבשלים, מערבלים את המחבת מעת לעת, עד שהקרמל הוא חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום וקצף בחמאה.
יוצקים את העוגה ומתפשטים באופן שווה.
עובד במהירות, לרסס סכין שף 10 עד 12 אינץ ' עם ספריי בישול, לחתוך את דיסק הקרמל לתוך 12 טריזים; לרסס את הסכין שוב בכל פעם שאתה עושה חתך.
הסר את הצדדים של מחבת העוגה ולהשליך את הקלף.
להעביר את העוגה לצלחת עוגה. מסדרים את פלחי הקרמל על גבי לעשות עגול שטוח, ומגישים.