קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות קרם קרמל

עוגת שכבות קרם קרמל
עוגת שכבות קרם קרמל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך כתר קרמל, גרידת לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-216 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שכבות בננה עם קרם קרמל ופקאנים, עוגת שכבות תפוח קרמל עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 ° F. קו ארבע גליונות אפייה בגודל 12 על 17 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
הפוך את העוגה: בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר של ממתקים וגרידת לימון עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
4
בקערה גדולה אחרת, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד מעובה מעט קצף, על 2 דקות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר המגורען, ומכים עד שהלבנים מחזיקים בשיא רך. באמצעות מרית גומי, מערבבים שליש מהחלבונים ביצה מוכה לתערובת החלמון כדי להבהיר אותו. בעדינות לקפל את התערובת לתוך חלבוני הביצה הנותרים רק עד חלקה. מקפלים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
באמצעות מרית אופסט, מורחים רבע מהבלילה בכל תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מעבירים לתנור ואופים עד העוגה הוא חום בהיר מאוד, על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
הסר מתלים להתקרר לחלוטין. באמצעות צלחת או מכסה סיר כמדריך, לחתוך כל עוגה לשני סיבובים 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הפוך את הקרמל קרם: בסיר בינוני, לחמם את הסוכר והמים על חום גבוה עד הסוכר מתמוסס, ואז לבשל, מתערבל את המחבת מעת לעת, עד הקרמל הוא חום כהה ומתחיל בועה ועשן, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר את המחבת מהחום לאט ובזהירות להקציף 1 1/3 כוסות של הקרם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
יוצקים את הקרמל החם לתוך קערה חסינת חום ולתת מגניב, ואז לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את 2 כוסות שמנת הנותרים עם קרמל קר עד הקרם מחזיק שיא בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
בשורה התחתונה של מחבת קפיץ 9 אינץ ' עם סיבוב של נייר קלף; קו הצדדים עם רצועה ארוכה של קלף. הגדר אחד מעוגות במחבת מוכנה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ על 3/4 כוס של קרם קרמל על גבי. מניחים עוד סיבוב על גבי וממשיכים שכבות עם קרם הקרמל הנותר ו -5 מעגלי העוגה, מסיים בשכבת שמנת. מקררים את העוגה עד סט, 1 עד 1 1/2 שעות, או להקפיא במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
מרית אופסטמרית אופסט
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
13
הפוך את כתר הקרמל: להגדיר את העוגה שנותרה עגול על גיליון נייר קלף. בסיר קטן, מחממים את הסוכר והמים על חום גבוה עד שהסוכר מתמוסס, ואז מבשלים, מערבלים את המחבת מעת לעת, עד שהקרמל הוא חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר את המחבת מהחום וקצף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
יוצקים את העוגה ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
16
עובד במהירות, לרסס סכין שף 10 עד 12 אינץ ' עם ספריי בישול, לחתוך את דיסק הקרמל לתוך 12 טריזים; לרסס את הסכין שוב בכל פעם שאתה עושה חתך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
17
בואו להתקרר לחלוטין.
18
הסר את הצדדים של מחבת העוגה ולהשליך את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
19
להעביר את העוגה לצלחת עוגה. מסדרים את פלחי הקרמל על גבי לעשות עגול שטוח, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי