והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1414 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חלב חמאה, שוקולד מריר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-267 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגת שכבות קוקוס-שוקולד לבן, חמאת בוטנים-עוגת שכבות קוקוס-שוקולד, ו עוגת שכבות שוקולד מריר עם ציפוי קוקוס.
הוראות
1
התאם את מדפי התנור לאמצע העליון והתחתון בתנוחות האמצעיות וחמם מראש תנור ל-350°f. חמאה וקמח (או ריסוס עם תרסיס אפייה) שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; להפריש. עם מיקסר מצויד מצורף משוט, לנצח סוכר 1 כוס חמאה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים 1 כוס קרם קוקוס ומכים עד רכות, על 1 דקה. לנצח חלמונים חלמונים תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
זנים של פטריות
4
הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח שמורה ב 3 תוספות, לסירוגין עם חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
5
מערבבים רק עד בשילוב, גירוד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הוסף 2 כוסות קוקוס לנצח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
7
התאמה מיקסר עם מצורף whisk ומניחים חלבוני ביצה בקערת ערבוב נקי ויבש. מקציפים לבנים במהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים קצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. מקפלים לבנים מוכים לתוך הבלילה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מחלקים את הבלילה שווה בין מחבתות עוגה מוכנות, להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מניחים שני מחבתות עוגה זה לצד זה על המדף העליון ומחבת עוגה שלישית על המדף התחתון.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
10
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז עוגות יוצא נקי, על 15 עד 20 דקות, לסירוגין עוגת עמדות באמצע דרך אפייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב 10 דקות מחבתות. הפעל עוגות ישירות על מדפים מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
12
בינתיים, מיקסר בכושר עם מצורף whipk גבינת שמנת, קרם שנותר של קוקוס (על ¼ כוס), ו 2 כפות חמאה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, 1 עד 2 דקות. צמצם מהירות לנמוך והוסף סוכר של ממתקים.
סדר שכבת עוגה אחת, בצד העליון למטה על צלחת עוגה או נייר קלף (ראה הערות לעיל). עם מרית אופסט, להפיץ עם חצי ציפוי גבינת שמנת. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, למעלה בצד למטה.