עוגת שלג אגוז דובדבן
עוגת שלג אגוזי דובדבן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 496 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. צאו לחנות ואספו דובדבני מרשינו, סוכר, קמח עוגה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: סלט נבטי דובדבן ואפונת שלג, פאי דובדבן שלג ראשון עם עוגיות סוכר פתית שלג, ו מוקפץ עגל עם אפונת שלג ויורה של אפונת שלג.
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים את החלק התחתון של שתי מחבתות עגולות בגודל 9 אינץ', או תבנית מלבנית אחת בגודל 9 על 13 אינץ', בנייר אפייה.
בקערת ערבוב מערבבים קיצור לריכוך. מנפים פנימה קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר.
מוסיפים 3/4 כוס מהחלב וחומרי הטעם, ומערבבים עד שכל הקמח נרטב. מקציפים היטב, עם מערבל חשמלי במידת האפשר.
מוסיפים חלבונים ללא הפסד וחלב שנותר, ומקציפים היטב. מערבבים פנימה אגוזים ודובדבנים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכן.
אופים במשך 25 עד 30 דקות. מגניב לגמרי. ממלאים וכפור בזיגוג של שבע דקות, ומקשטים בחצאי דובדבן נוספים של מרשינו.