עוגת חגב
פאי חגב הכנת המתכון לוקחת כ 25 דקות. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, חלב, טיפות צבע מאכל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת חגב, חגב., ו עוגת חגב.
הוראות
הגדר בצד עוגייה 1 לשימוש מאוחר יותר. לעבד את העוגיות שנותרו ושוקולד במעבד מזון עד שהם יוצרים תערובת פירור.
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד.
לחץ על התערובת לתוך מחבת מחורצת בצד גבוה, מה שהופך בסיס וצדדים חלקה עם הידיים או את הגב של כף. שים את זה במקרר כדי לצנן ולהקשיח.
ממיסים את המרשמלו בסיר על חום עדין נמוך יחד עם החלב. ברגע שהחלב מתחיל קצף( לא להרתיח), להסיר את החום ולהמשיך ערבוב עד המרשמלו להתמזג לתוך החלב כדי להפוך תערובת חלקה.
יוצקים את התערובת מתוך הסיר לתוך קערה חסינת חום, ואז לטאטא את קרם דה mente ו קרם דה קקאו. השאר עד מגניב.
בקערה בינונית, לטאטא את הקרם עד שהוא מתחיל להחזיק פסגות רכות אז, עדיין לטאטא, להוסיף את תערובת מרשמלו מקורר. מילוי זה צריך להיות עבה אבל עדיין רך, לא נוקשה או יבש, כך שהוא בסופו של דבר לנשור בקלות מתוך הקערה לתוך קרום העוגה הצונן.
כאשר תערובת המרשמלו ושמנת משולבים, לטאטא בכמה טיפות של צבע מאכל, אם תרצה בכך.
מורחים את המילוי לתוך הבסיס הצונן, מערבלים אותו עם מרית הדובדבן או מרית סיליקון למלא באופן שווה.
שים את העוגה במקרר, מכוסה, כדי לצנן לילה או במשך מינימום של 4 שעות עד המשרד.
לרסק את העוגייה שנותרה ומפזרים אותו על החלק העליון של העוגה לפני ההגשה.
העוגה יכולה להתבצע 1 עד 2 ימים קדימה. כאשר מקורר ומוצק, אוהל עם רדיד אלומיניום (נסה לא לגעת משטח עם נייר כסף כפי שהוא ישאיר סימנים) ולאחסן במקרר. לקשט בדיוק לפני ההגשה. העוגה תשמור 3 עד 4 ימים בסך הכל.
העוגה יכולה להיות קפואה עד 3 חודשים. עוגה פתוחה-להקפיא undecorated רק עד מוצק, ואז לעטוף את העוגה (עדיין במחבת טארט שלה) בשכבה כפולה של ניילון לעטוף שכבת נייר כסף. כדי להפשיר, לפתוח את העוגה ואת האוהל עם נייר כסף (נסה לא לגעת משטח עם נייר כסף כפי שהוא ישאיר סימנים), ואז להפשיר לילה במקרר. לקשט לפני ההגשה.