קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חגב

עוגת חגב
פאי חגב הכנת המתכון לוקחת כ 25 דקות. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, חלב, טיפות צבע מאכל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת חגב, חגב., ו עוגת חגב.

הוראות

1
הגדר בצד עוגייה 1 לשימוש מאוחר יותר. לעבד את העוגיות שנותרו ושוקולד במעבד מזון עד שהם יוצרים תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
לחץ על התערובת לתוך מחבת מחורצת בצד גבוה, מה שהופך בסיס וצדדים חלקה עם הידיים או את הגב של כף. שים את זה במקרר כדי לצנן ולהקשיח.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
4
ממיסים את המרשמלו בסיר על חום עדין נמוך יחד עם החלב. ברגע שהחלב מתחיל קצף( לא להרתיח), להסיר את החום ולהמשיך ערבוב עד המרשמלו להתמזג לתוך החלב כדי להפוך תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
יוצקים את התערובת מתוך הסיר לתוך קערה חסינת חום, ואז לטאטא את קרם דה mente ו קרם דה קקאו. השאר עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
קרם דה קקאוקרם דה קקאו
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
6
בקערה בינונית, לטאטא את הקרם עד שהוא מתחיל להחזיק פסגות רכות אז, עדיין לטאטא, להוסיף את תערובת מרשמלו מקורר. מילוי זה צריך להיות עבה אבל עדיין רך, לא נוקשה או יבש, כך שהוא בסופו של דבר לנשור בקלות מתוך הקערה לתוך קרום העוגה הצונן.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
קרום עוגהקרום עוגה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
כאשר תערובת המרשמלו ושמנת משולבים, לטאטא בכמה טיפות של צבע מאכל, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
מרשמלומרשמלו
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מורחים את המילוי לתוך הבסיס הצונן, מערבלים אותו עם מרית הדובדבן או מרית סיליקון למלא באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
מרית אופסטמרית אופסט
9
שים את העוגה במקרר, מכוסה, כדי לצנן לילה או במשך מינימום של 4 שעות עד המשרד.
10
לרסק את העוגייה שנותרה ומפזרים אותו על החלק העליון של העוגה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
1
העוגה יכולה להתבצע 1 עד 2 ימים קדימה. כאשר מקורר ומוצק, אוהל עם רדיד אלומיניום (נסה לא לגעת משטח עם נייר כסף כפי שהוא ישאיר סימנים) ולאחסן במקרר. לקשט בדיוק לפני ההגשה. העוגה תשמור 3 עד 4 ימים בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
העוגה יכולה להיות קפואה עד 3 חודשים. עוגה פתוחה-להקפיא undecorated רק עד מוצק, ואז לעטוף את העוגה (עדיין במחבת טארט שלה) בשכבה כפולה של ניילון לעטוף שכבת נייר כסף. כדי להפשיר, לפתוח את העוגה ואת האוהל עם נייר כסף (נסה לא לגעת משטח עם נייר כסף כפי שהוא ישאיר סימנים), ואז להפשיר לילה במקרר. לקשט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
טופס טארטטופס טארט
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום