עוגת שלוש חלב
עוגת שלוש חלב היא קינוח שמגיש 15. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 7 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 301 קלוריות . תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמנת כבדה, אבקת אפייה, סוכר ומלח. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 33% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל שלוש גבינות מקסיקני , ריבת שלוש פירות יער וסטרומבולי שלוש בשר .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים עד שנוצרים פסגות רכות. מקציפים סוכר בהדרגה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, ומקציפים עד שהם מתאחדים.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת הביצים לסירוגין עם מים. מערבבים פנימה תמצית.
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת. לחורר חורים בעוגה עם מזלג. מצננים לילה.
בסיר גדול מערבבים את החלב המרוכז, השמנת, סירופ התירס והחלב המאוד. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. יוצקים באיטיות על העוגה הצוננת, נותנים לחלב להיספג לתוך העוגה. מכסים ומקררים.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים סוכר בהדרגה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים פנימה וניל. בקערה גדולה מערבבים את השמנת החמוצה, סוכר הקונדיטורים והתמצית. מקפלים פנימה קצפת.
מורחים ציפוי על הצדדים ועל החלק העליון של העוגה. מקררים עד להגשה.