עוגת שמפניה עם ציפוי קרם חמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 617 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמפניה, תמצית vanillan, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ערב השנה החדשה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת שמפניה עם ציפוי קרם חמאה, קרם חמאה-ציפוי עוגת קוקוס, ו עוגת שמפניה עם ציפוי קרם חמאה פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C), Grease and flour one 9 inch round and one 9x13 inch pan.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
In a very large bowl stir together flour, sugar, baking powder, soda, and salt.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
Add milk, 1 cup shortening, 1/2 cup champagne, vanilla, and, if desired, red food coloring. Beat on low to medium speed about 30 seconds or just till combined, scraping bowl constantly. Beat on medium speed 2 minutes.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
Add unbeaten egg whites and beat for 2 minutes (Batter may appear slightly curdled).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
Spread 2 3/4 cups batter in 9inch round pan and remaining batter in 9x13 inch pan.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 30 to 35 minutes for round cake and 40 to 45 minutes for rectangular cake or until cake tests done. Cool cakes in pans on racks for 10 minutes, then remove from pans and cool completely.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
To make the frosting: In a bowl beat 3/4 cup shortening and butter until combined. Beat in 1 tablespoon champagne. Beat in sifted powdered sugar and a few drops red food coloring. If necessary, beat in additional champagne to make frosting spreading consistency. Makes 3-3/4 cups.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
רול-אפ פירות צהוב
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
Using cardboard circle patterns of 4 and 6 inches, cut one 4-inch and one 6-inch cake layer from the 9x13 inch cake. If desired, drizzle 3 tablespoons of champagne over the top of each round cake layer.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
9
Place the 9-inch cake layer on a serving plate; frost sides and top. Lining up the backs of the layers, place the 6-inch cake on top of the 9-inch cake. Frost sides and top. Repeat with remaining 4-inch cake. If desired, tint any remaining frosting and decorate with tinted frosting and flowers.