עוגת שקדים-אפרסק
עוגת שקדים-אפרסק היא ... טבעוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירורים, קורנפלור, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. מתכונים דומים: עוגת אפרסק ושקד, עוגת אפרסק ושקד, ו עוגת אפרסק ושקד.
הוראות
פרוש piecrust, ומניח על משטח מקומח קלות.
רול piecrust לתוך מעגל 12 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה או מחבת פיצה מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים אפרסקים, משמשים, סוכר מגורען, קורנפלור; לזרוק בעדינות.
מורחים תערובת על piecrust, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים גבול 2 אינץ ' על פירות, לחיצה בעדינות לאטום שבו חפיפה piecrust (piecrust יכסה חלקית פירות). קצוות המעיל בקלילות עם ספריי בישול, ומפזרים סוכר turbinado.
מפזרים שקדים על תערובת אפרסק.
אופים ב 425 במשך 22 דקות או עד מאפה הוא השחמה קלות.
בואו להתקרר על תבנית אפייה על מתלה חוט 30 דקות.