עוגת שקדים דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים דובדבן. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלב, חמאה, שקדים מרוסקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פירורי דובדבנים {Cherry & Almond – Improv}, עוגת דובדבנים ושקדים, ו עוגת דובדבנים-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים, שקדים, וקמח 1/2 כוס בקערה; מערבבים עד הפרי מצופה היטב.
בקערה אחרת, לשלב 1 3/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח. מערבבים היטב כדי להתמזג.
חמאה שמנת או מרגרינה, סוכר, וטעמים יחד עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים במשך דקה אחת עם מיקסר במהירות גבוהה לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים בפירות משוריינים ואגוזים.
מורחים את הבלילה לתוך משומן ו floured bundt או מחבת צינור.
אופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 55 עד 65 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לעטוף מקורר עוגה בנייר אלומיניום, ולאחסן במקום קריר במשך כמה ימים כדי לאפשר עוגה להבשיל.