עוגת שקדים מצופה פירות
עוגת שקדים מצופה פירות עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ביצים, שקדים, מיץ תפוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קרם שקדים מצופה פירות, עוגת לירה מצופה פירות ואגוזים, ו עוגת גבינה ללא אופים.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). בנדיבות תרסיס התחתון בצד של 8-או 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד רטוב, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים וקריר כמו בימוי על תיבת עבור 8-או 9-inch סיבובים.
מניחים פירות יער בקערה בינונית. בסיר 1 ליטר, שימורי חום ומיץ תפוחים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים מעל פירות יער; לזרוק פירות יער עד מצופה בתערובת משמר.
לחתוך בעדינות כל כיפה מהחלק העליון של העוגה, באמצעות סכין משונן, כדי להפוך את הרמה העליונה. על צלחת הגשה, עוגת מקום, בצד פרוס למטה. מסדרים פירות יער על עוגה; טפטוף עם סירופ שנותר בקערה.
מפזרים שקדים פרוסים. חנות שאריות עוגה מכוסה במקרר.