עוגת שקדי שוקולד היא קינוח צמחוני לקטו אובו . מתכון זה מכיל 16 מנות עם 297 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 40 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם סוכר, שקדים, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . עם ציון של 38% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת שקדים שוקולד מריר עם גבינת קרם שקדים שוקולד Fr , עוגת שוקולד במילוי קוקוס - AKA: עוגת שמחת שקדים! , ו- Reine de Saba (עוגת שוקולד ושקדים) עם ציפוי שוקולד-חמאה .
הוראות
1
בקערה גדולה שמנת חמאה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 כוס)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב מתוק בינוני, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קוקוס פתיתים ממותק (לא חובה)
3
מוסיפים שמנת חמוצה ותמציות; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
4
מערבבים קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
1 כף דלה מלח
אבקת קקאו
נקניק מרווה בתפזורת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן. מחבת צינור מחורצים.
ציוד שתשתמש בו
נקניק מרווה בתפזורת
6
אופים ב-350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
תאנים (מיובשות), קצוצות
קרקרים מיניאטוריים בצורת דג
אוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחים
נקניק מרווה בתפזורת
7
להקפאה, קרם חמאה, סוכר ותמציות בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 5 טיפות צבע מאכל ירוק, אופציונלי
1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 כוס)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב מתוק בינוני, חתוך לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'
8
מוסיפים חלב עד שהציפוי משיג את עקביות הפיזור הרצויה.
עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.