לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת תבלינים של צימוקים תפוחים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 555 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, סוכר, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 25%. ציון זה הוא רע למדי. עוגת תבלינים צימוקים, עוגת חטיף צימוקים-תבלינים, ו עוגת תבלינים צימוקים גזר אננס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים צימוקים בקערה קטנה; מכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים לעמוד 5 דקות; מסננים ומניחים בצד.
3
בקערה גדולה, שמנת את החמאה, קיצור וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה רסק תפוחים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
וניל
ביצה
5
שלב את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה, המלח, אגוז המוסקט, הסודה לשתייה והג ' ינג ' ר; הוסף לתערובת מוקרמת רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזי מלך וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
צימוקים
אגוזי מלך
ג ' ינג ' ר
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
6
יוצקים לתוך 11-ב משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת תבלינים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "