המתכון חם וחריף צ'ולולה ים בס סביצ' ה עם פלפלים קלויים, עוגות מאסה בגריל, תירס קלוי, ומרינדה הדר מוכן תוך כ 44 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 790 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מיץ לימון, תירס אוזניים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו בס פסים בגריל עם בצל ופלפלים קלויים באש, דג בגריל במרינדה הדר חריף, ו בס ים צלוי במחבת עם שמן הדרים ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את הבס, מיץ לימון, מיץ לימון, מיץ תפוזים, ובצל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
מיץ לימון
מיץ ליים
Seabass
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים את כל החומרים האלה יחד ולתת לרבד במשך 4 שעות, מכוסה, במקרר.
3
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
לאחר שהדג במרינדה, מוסיפים את הכוסברה, פלפלים קלויים, תירס, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברה
פלפלים
תירס
דגים
5
כדי להפוך את עוגות מאסה, לשלב את קמח מאסה, ביצים, ולהוסיף כף מים בכל פעם וליצור משחה. ודא הדבק הוא מוצק ולא מימי מדי. צור צורות פנקייק קטנות וגריל בכל צד במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
כדי לשרת, מניחים את עוגות מאסה על הצלחת העליון עם ceviche בס הים.