נקניק ותפוח מלית
נקניק ותפוח מלית עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך סיידר תפוחים לא מסונן, ביצים, תפוח טעים זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מילוי תפוחים ונקניקיות, מילוי תפוחים נקניק, ו נקניק ותפוח מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים קוביות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה או מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד הזהב. מגניב במקצת.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף נקניק למחבת, ומבשל במשך 5 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות להתפורר.
מוסיפים נקניק ללחם בקערה.
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, שומר וסלרי למחבת; מטגנים במשך 7 דקות או עד פריך רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בתפוח ושום; מטוגנים במשך 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים מרווה למחבת; מבשלים 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה.
להוסיף תערובת בצל לתערובת הלחם; לזרוק היטב לשלב.
מערבבים ציר עוף, סיידר תפוחים, ביצים ופלפל שחור בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת הלחם, מערבבים בעדינות לשלב. תערובת לחם כפית לתוך זכוכית 11 x 7inch או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד העליון של מלית הוא השחמה.