עוגת תה אגוזי לוז ממולאת בקרם
עוגת תה אגוזי לוז ממולאת בקרם עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגוזי לוז, קמח עוגה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו כדורי עוגה ממולאים קרם, עוגת קרם לימון מלא, ו עוגת שוקולד שמנת מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם ספריי בישול. שורה תחתונה של מחבת עם סיבוב של נייר שעווה; נייר שעווה מעיל וצדדים של מחבת עם ספריי בישול.
מערבבים חלב וחמאה בסיר קטן; מניחים על אש בינונית 4 דקות עד שהתערובת כמעט מגיעה לרתיחה.
לנצח חלבונים ביצה בקערה גדולה עד תלוליות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים חלמונים.
מערבבים קמח ואבקת אפייה בקערה קטנה.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח לתערובת הביצים; מכים בקצרה.
מוסיפים תערובת חלב חם ווניל לתערובת ביצה; להכות עד משולב היטב. הכה בתערובת הקמח הנותרת ו 3 כפות של אגוזי לוז. החובט יהיה דק.
יוצקים למחבת מוכנה, ומפזרים הנותרים 1 כף אגוזי לוז על הבלילה.
אופים ב 350 במשך 23 דקות עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. תריץ סכין מסביב לצדדים ועוגה שלא נמכרה. מקלפים נייר שעווה, ומניחים עוגה, בצד ימין למעלה, על מתלה.
עוגה חצויה לשניים אופקית, באמצעות סכין לחם משונן.
מורחים קרם מאפה צונן על החלק התחתון.
הוסף שכבת העוגה העליונה, וצינה 1 שעה.
הסר מהמקרר 20 דקות לפני ההגשה. לנפות 1 כפית אבקת סוכר מעל.