פירושקי חנוק
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. לכו לחנות ותביאו נקניקיות בתפזורת, פלפל, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו Pan Pierogies, פירושקי, ו פירושקי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בנקניק האיטלקי. מבשלים ומערבבים עד מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מסננים וזורקים כל שומן עודף, ולאחר מכן להסיר את הנקניק מהמחבת ולמקם לתוך קערה.
חום 1 כף שמן זית במחבת. מערבבים את הבצל, פלפל ירוק ופלפל אדום; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא זהוב, והפלפלים רכים, כ 8 דקות. מערבבים את השום והפטריות; מבשלים 1 דקה יותר. מתבלים בפטרוזיליה, אבקת שום, אורגנו, בזיליקום ופלפל אדום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים לשלב, ואז לגרד את הירקות לתוך הקערה עם נקניק.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים את pierogies לתוך השמן החם, ומבשלים עד חום זהוב בכל צד וחם במרכז, על 5 דקות. כפית את תערובת הנקניק והירקות על pierogies.
מפזרים גבינת מוצרלה וגבינת רומנו. לכסות, ולבשל עד הגבינה נמסה.