קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פירושקי חנוק

פירושקי חנוק
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. לכו לחנות ותביאו נקניקיות בתפזורת, פלפל, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו Pan Pierogies, פירושקי, ו פירושקי תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בנקניק האיטלקי. מבשלים ומערבבים עד מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים וזורקים כל שומן עודף, ולאחר מכן להסיר את הנקניק מהמחבת ולמקם לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
3
חום 1 כף שמן זית במחבת. מערבבים את הבצל, פלפל ירוק ופלפל אדום; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא זהוב, והפלפלים רכים, כ 8 דקות. מערבבים את השום והפטריות; מבשלים 1 דקה יותר. מתבלים בפטרוזיליה, אבקת שום, אורגנו, בזיליקום ופלפל אדום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים לשלב, ואז לגרד את הירקות לתוך הקערה עם נקניק.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל אדוםפלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
ירקירק
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
נקניקנקניק
שוםשום
באזיל!באזיל!
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
4
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים את pierogies לתוך השמן החם, ומבשלים עד חום זהוב בכל צד וחם במרכז, על 5 דקות. כפית את תערובת הנקניק והירקות על pierogies.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
נקניקנקניק
שמן בישולשמן בישול
6
מפזרים גבינת מוצרלה וגבינת רומנו. לכסות, ולבשל עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינת רומנוגבינת רומנו
גבינהגבינה