עוגת תות טרי
צריך קינוח צמחוני? פאי תות טרי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך עמילן תירס, תותים, צבע מזון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת אוכמניות טריה, קצפת תות שמנת עם רוטב תות טרי {קינוח לא אפוי בצנצנות!}, ו סופגניות מיני אפויות תות עם זיגוג תות-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
אופים עוגת קרום כמו בימוי על תיבת עבור קרום אחד
קליפה אפויה, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 15 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, למחוץ מספיק תותים כדי להפוך 1 כוס. ב 2-סיר ליטר, לערבב סוכר קורנפלור; מערבבים תותים מרוסקים ומים. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותח ומתעבה. אם תרצה, מערבבים בצבע מזון. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מניחים תותים שנותרו, שלמים או פרוסים, בקליפה אפויה מקוררת.
יוצקים תערובת תות מבושלת באופן שווה על פירות יער. מקררים עד סט, כ -3 שעות, לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, פאי מעולה עם קצפת ממותקת. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.