עוגת תות מתוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות תות מתוק. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, תותים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגות תות מתוק, עוגיות תותים לאהובתך, ו תות "פופ טארטס" (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פירורי עוגיות וחמאה; כף לתוך 12 כוסות מאפין מצופה נייר, הוספת כ 2 כפות מעוגלות. לכל אחד. לחץ על תחתית ולמעלה צדדים של כוסות. להכניס למקרר בעת הכנת מילוי.
שמור 12 של התותים הקטנים ביותר לקישוט. פרוסת תותים שנותרו.
מערבבים סוכר, קורנפלור ומיץ לימון בקערה קטנה; מערבבים במים 1/4 כוס. תניח בצד.
שלב 1 פרוסות תות כוס ומים הנותרים בסיר קטן; מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה. מבשלים על חום בינוני-נמוך 3 דקות., ערבוב מדי פעם. מערבבים בתערובת סוכר. חזור לרתיחה; לבשל ומערבבים 1 דקות. או עד שהרוטב יהיה צלול ומעובה. מגניב במקצת. בינתיים, פט הנותרים פרוסות תות יבש. כף באופן שווה לתוך קרום העוגה; העליון עם זיגוג תות. להכניס למקרר 1 שעה.
טארטס העליון עם שוט מגניב, שמורות תותים שלמים רק לפני ההגשה.