עוגת תות שערורייתית
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם מים, ג'לטין, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוניס שערורייתי-ly שערורייתי, בראוניז שערורייתיים, ו בראוניז שערורייתיים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, יוצקים מים רותחים על ג 'לטין; מערבבים עד שג' לטין מומס. מערבבים ביוגורט עד נמס וחלק. כיסוי; להכניס למקרר על 1 שעה 30 דקות או עד מעובה אבל לא להגדיר.
בינתיים, מחממים תנור ל 177°.
מניחים דגנים וכעכים בשקית ניילון לאחסון מזון; למחוץ עם מערוך לעשות 1 1/2 כוסות. בקערה קטנה, מערבבים תערובת דגנים כתוש וחמאה מומסת עד מעורבב היטב. הקש תערובת בחוזקה בתחתית ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית.
אופים כ 10 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב בהיר. להפריש להתקרר.
מקציפים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה 7 עד 8 דקות או עד הוכפל נפח. מקפלים תותים פרוסים; לשפוך מעל הקרום. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה או עד המשרד.
כדי לשרת, לחתוך עוגה לתוך טריזים. למעלה עם ציפוי מוקצף חצאים תות. מקררים כל עוגה שנותרה.