עוגת תותים
עוגת תותים מתכון מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך ציפוי קצפת מגניב, תותים, פודינג מיידי טעם וניל ג'לי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת תותים, עוגת תותים, ו עוגת תותים.
הוראות
מוסיפים תערובת פודינג יבש, 2 כפות. של הרום והאגוז מוסקט. הכה עם חוט להקציף 2 דקות או עד מעורבב היטב.
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף.
חותכים עוגה אופקית לתוך 4 שכבות.
מפזרים שכבות עוגה באופן שווה עם הנותרים 2 כפות. רום; לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מניחים חצי קוביות העוגה בתחתית 2-1/2-ליטר ישר צדדית קערת הגשה; לכסות עם חצי תערובת ציפוי מוקצף.
הסר כמה תותים ושקדים לקישוט, אם תרצה.
מניחים תותים הנותרים על תערובת ציפוי מוקצף בקערה; מפזרים שקדים הנותרים. מכסים עם קוביות עוגה שנותרו ותערובת קצפת נותרת. למעלה עם תותים שמורים ושקדים.
מקררים עד שמוכנים להגיש. חנות שאריות קינוח במקרר.