מתכון עוגת אפרסק תותים רזה יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 184 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו תותים, אפרסקים, שימורי אפרסק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת אפרסק תות, עוגת קרם תות ואפרסק, ו ברי רזה קצת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לעשות תערובת פודינג לפי הוראות על תיבת פודינג באמצעות 2 כוסות חלב. להכניס למקרר 15 דקות. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב שימורים ואמרטו עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
משמר
ליקר Amaretto
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
ב 3-עד 4-רבע ליטר קערה או קערת זכוכית ברורה, לארגן חצי קוביות העוגה. למעלה עם חצי מהתותים והאפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
טפטוף עם חצי מתערובת משמר. כפית ולהפיץ חצי תערובת פודינג על פירות. חזור על שכבות, מסתיים עם פודינג.