עוגת תותים קיצית
פאי תותים קיצי דורש כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תותים, חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו פאי תות טרי: שלמות מתוקה קיצית, סלט blt קיצי, ו מרק קיצי עם פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים קרום עוגה בתנור שחומם מראש עד בגבות קלות, כ 5 דקות; לאפשר להתקרר לחלוטין לפני המילוי.
הכה יחד גבינת Neufchatel, סוכר, תמצית וניל, וחלב יחד בקערה עד מעט דליל; להפיץ עם מרית על קרום העוגה.
מסדרים פירות יער על גבי מילוי הגבינה בקרום העוגה עם הנקודות המצביעות כלפי מעלה, דוחפים מעט כדי לעגן את מילוי הגבינה. מכסים את מילוי הגבינה לחלוטין ככל האפשר עם פירות יער.
יוצקים זיגוג תותים באופן שווה על העוגה.
מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.