עוגת תפוז ופרג עם רוטב שוקולד
עוגת תפוז ופרג עם רוטב שוקולד לוקחת על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו קמח, שוקולד, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פרג תפוז מלאה, עוגת פרג תפוז, ו עוגת זרעי תפוז-פרג.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
גריז 20cm קפיץ עוגה בדיל או קו דומה בגודל עוגת פח עם נייר אפייה. באמצעות מיקסר חשמלי, לשלב חמאה 200 גרם וסוכר 200 גרם בקערה גדולה. לנצח עד אור ושמנת, על 2 דקות, ואז להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, להכות היטב לאחר שתוסיף כל אחד. עצה בקמח ואבקת אפייה, לערבב במשך כמה שניות, ולאחר מכן להוסיף את מיץ תפוזים,גרידת 2 תפוזים ופרג. מערבבים הכל יחד, ואז לשפוך לתוך פח העוגה.
אופים במשך 50 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור. מגניב לגמרי בפח.
בינתיים, להפוך את גרידת כתום מסוכר על ידי שילוב של גרידת הנותרים (פרוס דק), 25 גרם סוכר ו 100 מ " ל מים במחבת קטנה. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות עד עבה.
הסר את ההתלהבות עם כפית מחוררת על גיליון של נייר אפייה שאינו מקל.
לרוטב, מחממים את השמנת במחבת קטנה עד שכמעט רותחים.
שים את השוקולד ואת שאר החמאה לתוך קערה, ואז לשפוך את השמנת החמה על זה ולהשאיר 1 דקות כדי להמיס. מערבבים יחד עד חלקה, ואז לתת לו לשבת עד העוגה הוא מגניב (אם זה מתקשה, רק לחמם בעדינות).
לטפטף את הרוטב על העוגה, מפזרים עם גרידה מסוכרת ומגישים.