הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו קומפוט ריבס תות עם ציפוי מצה Streusel, מאפינס ריבס תות עם ציפוי Streusel קינמון, ו ריבס תות אפוי טוסט צרפתי עם ציפוי שטרודל שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים יחד עמילן סוכר ותפוחי אדמה, ואז בעדינות לזרוק עם תותים, ריבס, מיץ לימון, גרידה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון
ריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוק
2
העברת תערובת לתבנית אפייה רדודה 3-ליטר ungreased (13 - by 9 - by 2-inch).
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1
לטאטא יחד ארוחת עוגת מצות, סוכר חום, עמילן תפוחי אדמה, קינמון, ומלח בקערה. מערבבים בחמאה עם קצות האצבעות עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים. קרומבל streusel באופן שווה על גבי קומפוט ואופים עד פרי מבעבע ציפוי זהוב, 40 עד 45 דקות. מגניב להתחמם על מדף לפני ההגשה.