לחמניות צ'לסי משמש ושקדים
זה עובד היטב כמו לחם במחיר סביר מאוד. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קמח חזק, ביצה, שקדים, וחמאה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לחמניות צ'לסי, Mincemeat chelsea buns, ו צ'לסי לחמניות חג המולד.
הוראות
שים את הקמח, שמרים, סוכר גלגלית ומלח 1 כפית לתוך קערת ערבוב גדולה ומערבבים היטב. הפוך באר במרכז ויוצקים את החלב החם, 50 מ " ל מים חמים, הביצה המוכה והחמאה המומסת.
מערבבים הכל יחד כדי ליצור בצק להתחיל עם כף עץ ולסיים עם הידיים. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים קצת יותר מים חמים; אם הוא רטוב מדי, מוסיפים עוד קמח.
ללוש בקערה או על משטח מקומח עד שהבצק הופך חלק וקפיצי.
מעבירים לקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים באופן רופף במגבת תה נקייה ולחה. השאירו במקום חם לעלות עד בערך הוכפל בגודל זה ייקח בערך 1 hr תלוי כמה חם החדר.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז 6 ו גריז עמוק 21 או 23cm עוגה פח. להטות את הבצק עלה החוצה על משטח מקומח קלות ללוש במשך כמה שניות.
מרדדים את הבצק למלבן מחוספס 20 x 30cm.
מורחים את החמאה באופן שווה על הבצק, ואז מפזרים את משמשים קצוצים, שקדים וסוכר.
להפשיל בחוזקה כמו גליל שוויצרי מאחד הצדדים הארוכים ריסון הקצה הפתוח כדי לעזור לו מקל אם אתה צריך.
חותכים ל 8 אפילו פרוסות עם סכין חדה, צורה לתוך 8 גלגל תנופה עגול, ולאחר מכן לארגן את הפח, לחתוך את הצד. מכסים במגבת תה נקייה ולחה ומוכיחים במקום חם במשך כ 20 דקות עד בערך הוכפל בגודל.
אופים את הלחמניות עבור 10 דקות, ולאחר מכן תנור נמוך 180c / 160c מאוורר / גז
מבשלים 10 דקות יותר עד חום זהוב. ממיסים את הריבה עם 1 כף מים, מברשת על כל הלחמניות, ואז מפזרים עוד כמה שקדים flaked.