קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוזונים

עוגת תפוזונים
עוגת תפוזונים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-69 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלמון ביצה, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת תפוזונים, זנגביל קומקווט & חמוציות טארט, ו מוחיטו Kumquat (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חמאה וסוכר קונדיטור בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. פיצול לגרד שעועית וניל להוסיף scrapings לקערה, הזמנת תרמיל לשימוש אחר. הגדר מיקסר במהירות בינונית-נמוכה ומערבבים עד שהחמאה קלה ורכה, כ -2 דקות, גירוד לפי הצורך. עם ריצת מערבל, להוסיף חלמונים אחד בכל פעם, גירוד קערה בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים קמח עוגה ומלח ומערבבים על נמוך עד משולב באופן מלא, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
העברה ללוח מקומח קל, לטפוח למעגל 4 אינץ', לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
מניחים מדף באמצע התנור. מחממים את התנור ל-350 ° F. כאשר מוכנים לגלגל, על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ', הופכים לעתים קרובות כדי לשמור על הבצק מעגלי ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים מחבת springform 8 אינץ באמצע הבצק וחותכים מעגל אחד אינץ ' גדול יותר מהמחבת סביבו.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
6
הסר את המחבת ומרכז את הבצק בו, מחליק אותו לתחתית. אל תדאגו אם זה דמעות או מתקפל על עצמו; הבצק הוא סלחני מאוד ואתה יכול לתקן את זה כמו שאתה צריך. ודא שיש לך זווית ישרה נחמדה כל הדרך מסביב לקצה ולשטח את הבצק הנוסף נגד שולי המחבת. למדוד עם סרגל כדי להיות בטוח שזה אינץ ' גבוה כל הדרך מסביב, זמירה עם סכין קילוף במידת הצורך. לעגן את החלק התחתון של הקרום עם מזלג, סכין קילוף של בודק עוגה, ואז להקפיא עד מוצק, לפחות עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים את הקרום במרכז התנור ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן פונים ואופים לעוד
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
אם הקרום מבעבע כאשר אתה הולך להפוך אותו, לחץ בעדינות את הבועות עם היד שלך, באמצעות כפפת תנור או מגבת מטבח יבשה. מניחים את הקרום בצד עד מקורר לחלוטין, לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
9
הסר את הטבעת החיצונית מהמחבת springform. אם משתמשים, לשים את ריבה או ריבה בסיר קטן וחם על חום נמוך עד נוזל.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
יוצקים לתוך הקרום להפיץ באופן שווה עם מרית קיזוז קטן או האחורי של כף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1
מניחים קומקוואט בבלנדר להתמזג עד טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
KumquatKumquat
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים בסיר בינוני, להפריש.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מערבבים סוכר קורנפלור בקערה קטנה ומקציפים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להקציף לתוך פירה קומקווט.
מרכיבים שתצטרך
KumquatKumquat
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים ביצים וחלמונים וקציף לשלב. הגדר מסננת רשת בסדר מעל קערה בינונית. כוון טיימר לשתי דקות, אבל אל תפעיל אותו עדיין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים תערובת קומקווט מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים, על 5 דקות. ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח, תדליק את הטיימר.
מרכיבים שתצטרך
KumquatKumquat
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
7
להקציף כל הזמן בעוד התערובת רותח לבשל את קורנפלור, להיזהר לא חרוך על הקרקעית. ברגע טיימר יוצא, מיד להסיר מן החום לטאטא חמאה ושמן זית. לאחר התאגדו, לחץ באמצעות מסננת לתוך קערה, להשליך את מוצקים. לגרד מילוי לתוך הקרום להפיץ באופן שווה עם מרית קיזוז קטן או האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מניחים במקרר ולאפשר להגדיר לפחות שעתיים לפני חיתוך.
9
כדי לשרת, רוק סכין שף גדול דרך הקרום הראשון ולאחר מכן דרך האמצע. משוך את הסכין החוצה ומחק אותו נקי לפני ביצוע החתך הבא.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
הסר צלחות עם שרת עוגה או סכין שף פנה הצידה. טארט ניתן לאחסן עד 3 ימים במקרר, עטוף היטב.
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
שרת עוגהשרת עוגה