קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

Coquille Saint-Jacques

Coquille Saint-Jacques
קוקייל סן-ז'אק עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 881 קלוריות. אם יש לך פטרוזיליה, חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו קוקיל סנט ז'אק פשטידות סיר, עמוס Coquille St-ז'אק עשה בריא, ו קלאסי קוקייל סנט ז'אק על מאפה בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים חמאה, שאלוט ושום. להזיע את השום ואת שאלוט עד שהם הופכים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הצדפות והמולים וזורקים הכל ביחד. מתבלים במלח ופלפל. להבות את המחבת עם יין לבן, לכסות עם מכסה ולתת לבשל עד מולים וצדפות להתחיל לפתוח. מסננים מולים וצדפות ולהניח בצד, שמירה על הנוזל (זה ישמש כדי להפוך את veloute).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
יין לבןיין לבן
מוליםמולים
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
במחבת, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומחממים את המחבת עד שהיא לוהטת. מתבלים את השרימפס וצדפות עם מלח ופלפל. בזהירות למקם את הצדפות במחבת לצרוב, עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
צדפותצדפות
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיף את השרימפס לאותה מחבת וטגן עד מבושל דרך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
באותו מחבת, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית ולתת לו להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הפטריות וטוגנים עד שהם מבושלים ורוב הנוזל שלהם משתחרר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
9
הסר את הפטריות מהמחבת והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
11
כדי להפוך את veloute: במחבת סאוט להמיס חמאה ולהוסיף קמח עד שניהם מתערבבים באופן שווה יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
בואו לבשל במשך כמה דקות על חום בהיר עד התערובת דומה בלילת פנקייק. קח את המחבת שבה השתמשת כדי לבשל את השרימפס והצדפות ולהצית אותו עם הנוזל ששמרת מן המולים וצדפות ולסחוט את הלימון.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מוליםמולים
שרימפסשרימפס
צדפותצדפות
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
הוסף את fumet ולתת להפחית.
14
הוסף את הקרם ושוב לתת להפחית מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
15
מוסיפים את תערובת קמח החמאה ומערבבים עד שהכל מתחיל להתעבות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
16
הסר את הקונכיות של מולים וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
17
חותכים את הצדפות ב 4 ולהסיר כל פגז כי הוא עדיין על השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שרימפסשרימפס
18
מוסיפים את הפטריות, הצדפות, שרימפס, מולים, צדפות לקטיפה ומערבבים הכל עם כף. ממלאים את פגזי האפייה או קערות עם veloute פירות ים ומפזרים את החלק העליון עם פירורי לחם ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פטריותפטריות
צדפותצדפות
מוליםמולים
פטרוזיליהפטרוזיליה
שרימפסשרימפס
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
19
מקום תחת broiler עד העליון הופך חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
20
מניחים את המנה החמה על צלחת אחרת כדי לשרת.

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה3(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה121 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות3(חוֹרֶף)קמחקמח2(יכול להיות או להרחיק)שום קצוץשום קצוץ1פיינטכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1קליפות מלימוןקליפות מלימון18מולים שחוריםמולים שחורים3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)4(יכול להיות או להרחיק)פטרוזיליה, קצוצהפטרוזיליה, קצוצה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי6צדפות יםצדפות ים2(יכול להיות או להרחיק)שאלוט קצוציםשאלוט קצוצים121 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות לבנות, פרוסותפטריות לבנות, פרוסות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקfumet (מלאי דגים)fumet (מלאי דגים)