עוגת תפוזים במקרר
עוגת תפוזים במקרר דורשת בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 439 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מ טעם הבית יש 54 מעריצים. אם יש לכם גבינת שמנת, קליפת תפוז, תרכיז מיץ תפוזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 52%, המנה הזו די טובה. עוגת מקרר כתום, עוגת מקרר כתום-קנולי, ו עוגת לימונדה במקרר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא בהירה ואוורירית. מוסיפים בהדרגה חלב, מיץ תפוזים מתרכיז וקליפת תפוז.
יוצקים לקרום. מכסים ומכניסים למקרר למשך 12 שעות לפחות. רגע לפני ההגשה מקשטים בתפוזים אם רוצים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.