קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

עוגת תפוזים נורבגית

עוגת תפוזים נורבגית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוזים נורבגית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 258 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו שוקולד, אבקת סוכר, קליפת תפוז מסוכרת כקישוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת קרם נורבגית, עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, ו עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. בקערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף מקצף, או בקערה גדולה באמצעות מערבל יד, להכות את החמאה 1 כוס סוכר עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, עד משולב היטב. לנצח בגוון כתום ושליש כוס juice.In קערה בינונית, לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה. עם ריצת המיקסר, לאט להוסיף את תערובת הקמח עד בשילוב כדי ליצור את הבלילה עוגה. מקפלים את השוקולד הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הבלילה לתוך מחבת שקועה ומשומנת 9 אינץ', מחליק את החלק העליון של הבלילה. (הבלילה תבוא מעט פחות מחצי הדרך את הצדדים של המחבת.)
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
4
אופים את העוגה עד נפוח ושחמה קלות על גבי ו tester קיסם או עוגה מוכנס יוצא נקי, 45 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר מהתנור להתקרר במחבת על מתלה קירור, ולאחר מכן להסיר מן התבנית. העוגה המוגמרת תהיה על 3 אינץ ' גבוה במרכז.בעוד העוגה מתקררת, לעשות את הדובדבן: בקערה בינונית, לנפות את אבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להוסיף את הנותרים 2 כפות מיץ תפוזים לטאטא כדי ליצור את הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לטפטף את הדובדבן על העוגה מקורר, ואז לקשט עם כתום מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם