קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

עוגת תפוזים נורבגית

עוגת תפוזים נורבגית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוזים נורבגית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 258 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו שוקולד, אבקת סוכר, קליפת תפוז מסוכרת כקישוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת קרם נורבגית, עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, ו עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. בקערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף מקצף, או בקערה גדולה באמצעות מערבל יד, להכות את החמאה 1 כוס סוכר עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, עד משולב היטב. לנצח בגוון כתום ושליש כוס juice.In קערה בינונית, לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה. עם ריצת המיקסר, לאט להוסיף את תערובת הקמח עד בשילוב כדי ליצור את הבלילה עוגה. מקפלים את השוקולד הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את הבלילה לתוך מחבת שקועה ומשומנת 9 אינץ', מחליק את החלק העליון של הבלילה. (הבלילה תבוא מעט פחות מחצי הדרך את הצדדים של המחבת.)
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
4
אופים את העוגה עד נפוח ושחמה קלות על גבי ו tester קיסם או עוגה מוכנס יוצא נקי, 45 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מהתנור להתקרר במחבת על מתלה קירור, ולאחר מכן להסיר מן התבנית. העוגה המוגמרת תהיה על 3 אינץ ' גבוה במרכז.בעוד העוגה מתקררת, לעשות את הדובדבן: בקערה בינונית, לנפות את אבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להוסיף את הנותרים 2 כפות מיץ תפוזים לטאטא כדי ליצור את הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
לטפטף את הדובדבן על העוגה מקורר, ואז לקשט עם כתום מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים