עוגת תפוזים שוקולד
, המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 171 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל בישול מהיר, אבקת אפייה, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת שוקולד מרירה בניחוח תפוז עם קומפוט תפוזים בדם מסוכרים, עוגת שוקולד-תפוז מטורפת עם ציפוי כתום, ו עוגת חלבון כתום שוקולד עם ציפוי שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מעיל 8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת עם ספריי בישול ומפזרים 2 כפיות קקאו; מניחים בצד.
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון קטן; מכסים ומעבדים עד לקרקע. הניחו בצד.
בקערה גדולה מקציפים את השמנת החמוצה, תערובת הסוכר, הביצים, הטריפל סק, החמאה, השמן והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב את הקמח, שיבולת השועל הטחונה, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והקקאו שנותר; מקציפים בהדרגה לתערובת שמנת חמוצה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס וקליפת תפוז.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
לציפוי, בקערה קטנה, מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה.
מוסיפים את הסוכר, קליפת התפוז והמיץ של הקונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה. פרוסט העליון של העוגה. מקררים שאריות.