קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מספק כ 15 מנות . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: Bundt pan
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מערבבים את התפוחים עם מיץ לימון, סוכר, וקינמון בקערת ערבוב ולתת לעמוד בזמן שאתה עושה את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מקציפים קלות את הביצים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את השמן, חמאה מומסת, סוכר, וניל ומים ומקציפים עד לקבלת חלקה. בקערת ערבוב נפרדת משלבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה. השתמש מקצף לערבב את החומרים יבשים יחד. בהדרגה מערבבים את תערובת הקמח לתוך התערובת הרטובה ומערבבים רק עד משולב. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
שמן בנדיבות וקמח קלות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
7
יוצקים 1/4 של הבלילה לתוך המחבת, ולאחר מכן לארגן 1/3 של התפוחים סביב החלק העליון של הבלילה. הפוך 2 שכבות יותר של תפוחים, להחליק את הבלילה מעליהם לאחר כל תוספת. למעלה עם האחרון של הבלילה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים על 1 שעה 10 דקות, עד עלה, החלק העליון הוא השחמה יפה, וסכין חדה מוכנס באמצע העוגה יוצא יבש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
בואו להתקרר במחבת עד העוגה מתחילה לשחרר מן הצדדים לפני התגלגלות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות