קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים אגרול

עוגת תפוחים אגרול
אגרול עוגת תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך עטיפות אגרול, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), דלעת עוגת קינמון רול כוסות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
למילוי: ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את התפוחים ואת שעועית וניל לטגן במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
מוסיפים את הסוכר, הקינמון והמלח למחבת ומבשלים עד שהתפוחים מתחילים להפוך חום זהוב קרמל בהיר אבל לא מתפרקים, 6 עד 8 דקות. לתפוחים עדיין צריכה להיות שן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות נוספות, כדי להסיר את טעם הגלם מהקמח. מקפלים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מורחים את המילוי בשכבה זוגית על תבנית אפייה ומקררים עד הקור.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
עבור אגרול: לארגן עטיפה אגרול בצורת יהלום על הלוח מולך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מברישים את הגבולות עם ביצה מוכה. כף 2 עד 3 כפות ערמות של המילוי לתוך מרכז העטיפה. הקפד להשאיר על 1 אינץ ' בין המילוי ואת הקצוות של העטיפה. מקפלים את סוף העטיפה הקרובה אליך מעל המילוי, ואז לקפל את הצדדים מעל. לבסוף, לגלגל את העטיפה לתוך גליל הדוק, תוחב והידוק כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
חזור עם העטיפות שנותרו עד שכל המילוי משמש. כמו שאתה הולך, זכור לשמור על עטיפות בשימוש, כמו גם את אגרול סיים, מכוסה במגבת כדי למנוע מהם להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
הוסף 4 עד 5 אינץ ' של שמן לסיר כבד תחתית או תנור הולנדי וחום ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
10
מטגנים את האגרולים בקבוצות של 4 עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מגישים מאובקים עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב