עוגת תפוחים בגובה קילומטר
פאי תפוחים בגובה קילומטר וחצי הוא מתכון אמריקאי שמגיש 12. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר, תפוחים טעימים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 4 שעות ו-25 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת תפוחים בגובה קילומטר, Mile High Apple Pie, ו עוגת תפוחים בגובה קילומטר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). מניחים מתלה תנור בחלק התחתון של התנור ומניחים עליו אבן אפייה.
מניחים את התפוחים לתוך קערה גדולה ערבוב, ולזרוק עם מיץ לימון.
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה, 3/4 כוס סוכר, קינמון, ואגוז מוסקט יחד בקערה.
מרדדים את מחצית הבצק קרום העוגה על משטח מקומח קלות ולהתאים אותו לצלחת עוגה 10 אינץ'. ערמה חצי מהתפוחים לתוך הקרום, ונקודה עם חצי חתיכות החמאה.
מפזרים חצי מעמילן תפוחי האדמה-תערובת סוכר קינמון על התפוחים. ערמו את התפוחים הנותרים לצלחת העוגה.
מפזרים את חתיכות חמאה הנותרים ותערובת סוכר.
מרדדים את העוגה הנותרים בצק קרום, ומניחים בזהירות על התפוחים. קמצוץ ו crimp את הקצוות כדי לאטום את הקרום. השתמש במזלג כדי לתקוע חורים בקרום העליון בכמה מקומות.
מברשת את הקרום העליון עם חלב, ומפזרים 1 כף סוכר.
מניחים את העוגה בתנור שחומם מראש על אבן האפייה. מיד להוריד את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, כ 60 דקות. בדוק מחצית דרך זמן האפייה, ולכסות את הקצוות עם רדיד אלומיניום במשך 30 הדקות האחרונות במידת הצורך כדי למנוע over-browning. מגניב 3 שעות על מתלה תיל לפני ההגשה.