עוגת תפוחים בצנצנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים בצנצנת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. אם יש לכם מים, קורנפלור, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף בתחתית סיר מלאי גדול. מלאו את הסיר במים חמים. לעקר 7 צנצנות שימורים 1-ליטר, 7 מכסים, ו 7 טבעות על ידי הצבת על מתלה, צנצנות זקוף. מביאים מים לרתיחה. מרתיחים 10 דקות.
הסר עם בעל ולאפשר צנצנות להתייבש באוויר. שמור מים לעיבוד תפוחים.
מערבבים סוכר, קורנפלור, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, ומים בסיר גדול.
מניחים מעל חום גבוה ומבשלים עד עבה מבעבע, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום ומערבבים מיץ לימון.
בחוזקה לארוז תפוחים לתוך צנצנות מעוקרים. לאט לאט לשפוך סירופ על תפוחים, מכסה אותם לחלוטין. הקש בעדינות על צנצנות על השיש כדי לאפשר בועות אוויר לעלות. בורג מכסים על צנצנות.
בזהירות להנמיך צנצנות לתוך סיר באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין צנצנות.
הוסף עוד מים רותחים במידת הצורך, עד צמרות צנצנות מכוסים על ידי 2 אינץ ' של מים. מביאים מים לרתיחה מלאה, ואז מכסים ומעבדים במשך 30 דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על גבי כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא הדוק (מכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). צנצנות אטומות ניתן לאחסן עד שנה.