עוגת תפוחים בצנצנת
עוגת תפוחים בצנצנת דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 80 מנות. עם 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו קינוח. לכי לחנות וקחי אגוזי מלך, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חומוס & קינואה מייסון Jar סלט, תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, ו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים קלות את הקרביים של 8 צנצנות שימורים בפה רחב צדדיים. לנפות יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, אגוז מוסקט וקינמון. תניח בצד.
מוסיפים ביצים ומכים היטב.
מוסיפים קמח לסירוגין עם מים ומערבבים עד חלקה. מקפלים תפוחים, צימוקים ואגוזים.
מלא צנצנות 1/2 מלא הבלילה, להיות זהיר כדי לשמור על החישוקים נקיים. נגב את כל הבלילה שמקבל על הטסות.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 45 דקות. בינתיים, לעקר את העפעפיים וטבעות במים רותחים.
ברגע שהעוגה נעשית, להסיר מהתנור אחד בכל פעם, לנגב את החישוקים של צנצנות ולשים על מכסה וטבעת. צנצנות יהיה לאטום כמו עוגות מגניב.
מניחים את הצנצנות על הדלפק ולהקשיב להם "פינג" כפי שהם אוטמים. אם אתה מתגעגע "פינג", לחכות עד שהם מגניבים לחלוטין ולחץ על החלק העליון של המכסה. אם זה לא זז בכלל, זה אטום.
צנצנות יש לאכול או לשמור במקרר עד שבוע.