קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות80
ציון בריאות0
מגזין

עוגת תפוחים בצנצנת

עוגת תפוחים בצנצנת
עוגת תפוחים בצנצנת דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 80 מנות. עם 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו קינוח. לכי לחנות וקחי אגוזי מלך, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חומוס & קינואה מייסון Jar סלט, תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, ו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים קלות את הקרביים של 8 צנצנות שימורים בפה רחב צדדיים. לנפות יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, אגוז מוסקט וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
תנורתנור
2
קרם קיצור וסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קרםקרם
סוכרסוכר
3
מוסיפים ביצים ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיפים קמח לסירוגין עם מים ומערבבים עד חלקה. מקפלים תפוחים, צימוקים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
אגוזיםאגוזים
5
מלא צנצנות 1/2 מלא הבלילה, להיות זהיר כדי לשמור על החישוקים נקיים. נגב את כל הבלילה שמקבל על הטסות.
6
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 45 דקות. בינתיים, לעקר את העפעפיים וטבעות במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
ברגע שהעוגה נעשית, להסיר מהתנור אחד בכל פעם, לנגב את החישוקים של צנצנות ולשים על מכסה וטבעת. צנצנות יהיה לאטום כמו עוגות מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים את הצנצנות על הדלפק ולהקשיב להם "פינג" כפי שהם אוטמים. אם אתה מתגעגע "פינג", לחכות עד שהם מגניבים לחלוטין ולחץ על החלק העליון של המכסה. אם זה לא זז בכלל, זה אטום.
9
צנצנות יש לאכול או לשמור במקרר עד שבוע.