עוגת תפוחים גבינת צ'דר
גבינת צ'דר פאי תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחים טעים זהוב, קורנפלור, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב תפוחים, עוגות בורשט, מילוי פאי תפוחים, ציפוי גבינת שמנת קינמון וקרום גבינת צ'דר ירח, ו עוגת תפוחים עם גבינת צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הקרום: במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח, חמאה קרה וגבינה מגוררת. הערה של קוק: זה המקום שבו אתה יכול להוסיף קצת גבינה נוספת או להשתמש גבינת צ ' דר חדה במיוחד כדי לספק את זה טעם גבינה חמצמץ בכל ביס. דופק את המעבד עד התערובת דומה חול דק.
הסר את המכסה והוסף את מי הקרח לתערובת. הפעל את המעבד רק עד שהתערובת מגלגלת את עצמה לכדור קטן. אם התערובת היא קצת יבשה, להוסיף יותר מי קרח על ידי כף עד שהוא מגיע יחד. אסוף את הבצק לכדור. עם מגרד ספסל, לחלק את התערובת באופן שווה במחצית. צור כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולצנן לפחות 30 דקות. הערה של קוק: בשלב זה אתה יכול לשמור את הבצק עטוף במקרר במשך כמה ימים או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
עבור המילוי: מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה גדולה, לטאטא יחד את עמילן תירס וסוכר,ולוודא שאין גושים בקורנפלור.
מערבבים בפרוסות התפוחים, מיץ לימון גרידה וקמצוץ מלח. לזרוק מעיל התפוחים לחלוטין בתערובת. הערה של קוק: אם אתה רוצה להוסיף צבע סומק יפה למילוי שלך, להוסיף תפוח אדום עור כמו Braeburn לתערובת ולזרוק כמה מהקליפה לתערובת. התוצאה היא גוון ורוד בהיר כי הוא בהחלט מדהים וטעים!
לאחר שהבצק התקרר, קמח קלות את משטח העבודה ומגלגל 1 מדיסקי הבצק לסיבוב של 13 אינץ'. בזהירות למקם את הבצק עגול בקוטר 9 אינץ ' צלחת עמוקה צלחת פאי זכוכית.
יוצקים את מילוי התפוח לצלחת מרופדת הבצק ומנקדים אותו בחמאה חתוכה לקוביות.
עבור הקרום העליון, לרדד את דיסק הבצק השני על אותו משטח מקומח קלות.
מרדדים את הבצק לתוך 12 אינץ ' עגול, מעט קטן יותר מאשר את הקרום התחתון. בזהירות למקם את הבצק על ערימת תפוחים. לחץ על הבליטה של חתיכות הבצק התחתונות והעליונות יחד כדי לאטום.
חותכים את הבצק העודף עד 1/2 אינץ ' ומקפלים מתחת. Crimp את הבצק מתחת לצבוט יחד.
חותכים 3 (2 אינץ') חריצים בחלק העליון של הקרום כדי לאפשר קיטור לברוח. הערה של קוק: למגע מיוחד במיוחד, לשלב את שאריות בצק העוגה, להתגלגל החוצה ולאחר מכן לגזור צורות, כמו תפוחים או עלים, ומניח על הקצוות קרום העליון או עוגה.
מברשת עם ביצה לשטוף ואופים.
אופים את העוגה עד חום זהוב, כ -30 דקות. אם קצה הקרום חומים מהר מדי, מניחים שומר קצה או לעצב משלך מתוך רדיד אלומיניום ומניחים על קצה העוגה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
אופים את העוגה עד מילוי התפוח מתחיל בועה עד במרכז יש התעבה, כ 30 דקות.
הסר את העוגה מהתנור לקרר את העוגה על מדף במשך 1 שעה.