קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת תפוחים גרמנית I

עוגת תפוחים גרמנית I
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם תפוחים, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים גרמנית, עוגת תפוחים גרמנית, ו עוגת תפוחים גרמנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת עוגה אחת 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
בקערת ערבוב; לנצח שמן וביצים עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים את הסוכר והוניל ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
4
מערבבים את מלח הקמח, סודה לשתייה וקינמון טחון יחד בקערה. לאט להוסיף תערובת זו לתערובת הביצה ומערבבים עד בשילוב. הבלילה תהיה עבה מאוד. מקפלים את התפוחים ביד באמצעות כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
סודה לשתייהסודה לשתייה
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערהקערה
5
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות או עד בדיקות עוגה נעשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן לעוגה להתקרר על מתלה תיל. לאחר העוגה הוא מגניב לשרת עם אבק של סוכר ממתקים או עם ציפוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל