עוגת תפוחים הולנדית
מתכון עוגת תפוחים הולנדית מוכנה בערך 2 שעות ו -40 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחים קלופים, סודה לשתייה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי, תפוח הולנדי בייבי (או פנקייק תפוח גרמני), ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק 1 1/4 כוסות קמח 1/4 כפית מלח.
הוסף 1 מקל של חמאה ודופק עד שהוא בגודל של אפונה.
טפטוף על מי הקרח ואת הדופק עד פירורים לחים באופן שווה טופס; להפוך על פני השטח וליצור כדור. להשתטח לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר עד המשרד.
הגדר תבנית אפייה על המדף התחתון. בקערה, לזרוק את התפוחים, מיץ לימון, סוכר, 1/4 כוס הקמח ואת הקינמון.
על משטח משוריין, לגלגל דיסק של הבצק לסיבוב 13 אינץ'; להתאים אותו לתוך צלחת עוגת זכוכית עמוקה 10 אינץ ' מברשת את הבליטה עם מים. לחצי על הבליטה. כפית בתפוחים.
בקערה, לטאטא את הנותרים 1 כוס קמח, סוכר חום בהיר, סודה לשתיה ואת הנותרים 1/4 כפית מלח.
מוסיפים את 6 כפות חמאה מרוככת ומשפשפים את התערובת עד חולית.
תוסיף את האגוזים. לחץ על התערובת לתוך גושים ומפזרים על העוגה.
אופים את העוגה במרכז התנור במשך 1 שעה ו 10 דקות, עד הקרום הוא זהוב. כסה את קצה העוגה אם היא מתחילה להחשיך.
תן לעוגה להתקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.