מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך קצפת, ויסקי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת שוקולד מריר ספוגה בוויסקי, עוגת ספוג רום עם פירות טרופיים, ו Tres Leches עוגת תה עם דבש ריזלינג ספוג פירות (מתכונים דומים).
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה או לילה.
3
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). בנדיבות גריז תחתון וצדדים של שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם קיצור. שורה תחתונה של כל מחבת עם נייר קלף בישול. גריז נייר קלף עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שורה תחתונה וצד של כל מחבת עם חופפים פרוסות תפוח, חיתוך פרוסות לפי הצורך בשורה בצד של כל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שקדים טחונים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לחלח, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מערבבים פירות יבשים ספוגים וג ' ינג ' ר. בעדינות לשפוך לתוך מחבתות על פרוסות תפוח.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
פירות יבשים
פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להפוך מחבתות במהופך כדי לשחרר עוגות על מדפים קירור.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בקערה קטנה למיקרוגל, ג ' לי תפוח במיקרוגל נחשף על גבוה 15 עד 30 שניות, ערבוב כל 15 שניות, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תפוחים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מברשת על תפוחים על גבי צד של כל עוגה כדי להפוך מבריק. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
9
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. על צלחת הגשה, במקום עוגה אחת, צד תפוח למעלה. למעלה עם תערובת קצפת. מניחים בעדינות את שכבת העוגה שנותרה על גבי שמנת, בצד תפוח למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מקשטים עם חמוציות טריות ופרוסות תפוז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
11
חותכים לפרוסות עם סכין משונן. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.