מאהי מאהי אפוי בסגנון אסייתי נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 310 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר, כוסברה, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: תאילנדי בסגנון אפוי מהי מהי מהי-4 נקודות, Mahi-Mahi בגריל, סביצ'ה-סגנון, ו Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 4 (8 על 10 אינץ') חתיכות נייר קלף 4 (12 אינץ') חתיכות מיתר מטבח
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חוט קצבים
2
בתבנית אפייה ללא זכוכית (11 על ידי 8 אינץ'), לשלב את חלב הקוקוס, מלאי, רוטב דגים, מיץ ליים, ג ' ינג ' ר, סראנו, שום, כוסברה, ובזיליקום תאילנדי.
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
3
מוסיפים את הדג, פונים למעיל, מכסים ומקררים במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את הדג מן המרינדה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מוסיפים את הירקות למנה קטנה אטומה ומכסים עם המרינדה. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ומניחים בתנור במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לאחר הירקות מבושלים, לנקז את המרינדה/בישול נוזלי לתוך סיר קטן במקום מעל חום בינוני-נמוך כדי להפחית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
לטף את הדגים יבש ומאמץ כמו הרבה נוזלים מן הירקות מבלי לפגוע בהם. במרכז פיסת קלף, מניחים 1/4 מהירקות, למעלה עם דג מנה 1, ו 1 פורסים סיד טרי ומקפלים את הקלף סביב הדגים והירקות כמו חבילה. מאובטח עם חוט המטבח ומניח על תבנית אפייה. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר את החבילות ללוחות הגשה בודדים, לחתוך פתוח כדי לחשוף, ומקשט עם קמצוץ של כוסברה טרי טריז של סיד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.