עוגת תפוחים וגבינה כחולה
טארט תפוחים וגבינה כחולה הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. אם יש לך תפוח, קרום עוגה, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 8%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת תפוחים וגבינה כחולה, טארט גבינה כחולה, ו עוגת גבינה & כחולה.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי באמצעות מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
אופים 8 עד 10 דקות או עד השחמה קלה.
בינתיים, במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; לבשל 2 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
מסדרים פרוסות תפוח במעגלים קונצנטריים בשכבה אחת בקרום.
מורחים תערובת חמאה על תפוחים.
מפזרים אגוזים, חמוציות, גבינה וקורנית על תפוחים.
אופים כ 3 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב על מתלה קירור 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.