עוגת תפוחים ורמונט
פאי תפוחים ורמונט עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 444 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קמח, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת תפוחים ורמונט, עוגת לוח תפוחים ורמונט, ו פאי תפוחים, בסגנון ורמונט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים תפוחים פרוסים עם סוכר, קינמון, קמח ואגוז מוסקט.
מניחים 1 של קרום העוגה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'.
מניחים את תערובת תפוח לתוך piecrust לכסות עם קרום העליון.
מוסיפים חמאה לתפוחים, אם תרצה.
שלב את הביצה והמים והכה כדי להפוך את זיגוג ביצה.
מברשת את הקרום העליון עם זיגוג הביצה עבור מראה מבריק נחמד.
אופים בתנור במשך 50 עד 55 דקות. הקפד למקם עוגה על מגש כדי למנוע מיצים נשפך לתנור.
עוגת מבחן עם סכין חדה כדי להרגיש אם תפוחים רכים מספיק לטעמך. אם יש צורך לבשל עוגה במשך 5 דקות יותר ולבדוק שוב. חזור על התהליך אם תרצה.
מגניב ומגישים עם גלידה או כל התוספות האהובות עליך.